Maşallah Hakan bende bugün bizim hurdayı cikarticam tabi kapısı yere filan düşmezse :)
Printable View
Maşallah Hakan bende bugün bizim hurdayı cikarticam tabi kapısı yere filan düşmezse :)
nasıl güzel mi :D
maşallah
maşallah çok temiz
hakanımmm ne zaman gezıyoruz :D
ya hakan o değilde nezaman bizi fotolara doyuracan hep gıdım gıdım :D bidaha girmicem bu konuya yeni fotoar istiyorz
aynen yaa bu hafta olabildiğince çok kullanıcam :D
saolun çok teşekkürler :)
olum o jantlar gözümün önünde gittiya anlatamam üzüntümü offffff offf hayalim :(
saolun :)
şimdi eve geldim monte karlodan ordada bişeyler satın aldık anlatıcam
teşekkür ederim :) bende çok seviyorum hele giderken havalanıyorlar of
yok oraya gittikte tad alamadık ;)
olum kaçırdığım jantı anlatamam 4 aydan beri satılıkmış ve böle bişey olamaz yaa :(
http://www.jegs.com/images/photos/10...-005105545.jpg
kaçırdığım jant budur :( önleri 7 inch arkalar sanırım 10 du :( offff
abi berber yanyana getirmemiz lazım kesinlikle :D bir rodajım bitsin off of
saol ferit :D
teşekkür ederim :)
rodajım bittiğinde son ayarlarımda yapılsın sonra :D
serkan bir rodajım bitsin keyifle kullanmaya başlıyım güzel fotoğraf çeken arkadaşalrımızla bir çekim yapıcam kesin :D
Senden daha cok uzuldum lan jantlari kacirmana domateslere karsi olan dusuncelerimi biliyosun :) nasil becerdin baskasimi satin aldi ??
Yaz gelene kdr işim olmaz kardesimnbgn caddede bı tür attim kaloriferi calismio dondüm anasını satiyim BMW ye kurban oliyim :)
abi 4 5 aydan beri satılıkmış meğer inanamıyorum :( Orhan abinin arabasına jant almaya jant max a gittik. içeri bir girdik yerde bunlar gözlerime inanamadım. satılıkmı diye sordum dün birnin aradığını ve bugun almaya geliceğini söledir :( üzüntümü anlatamam :( internetede yani koyulmuş ilanı koyulur koyulmazda alıcı çıkmış :(
arabama almak istediğim tek jant :(
oha lan bunlar kaçarmı be yaa
nerdeymiş bunlar peki kanka ve kaç paraya gitti
hakan jantların yeri belli nasıl olsa ;) irtibatı koparma illa ki alırız o jantları ;)