Anlat anlat ayrıntı istiyorum manitası Natalie arasaydı keşke sen o zaman dinlerdin asıl muhabbeti :D
Printable View
Anlat anlat ayrıntı istiyorum manitası Natalie arasaydı keşke sen o zaman dinlerdin asıl muhabbeti :D
okadar ayrıntıyı buraya değilde raydırs a yazdım :D çünkü anlatacak gibi değil :D gayet rahat kii bu rahatlık beni resmen gevşek bir adam yaptı :D
olm yok yani bilirsin resmen içime kapanırım ederim ama çekiciye bindiğimden beri gülüyorum arabayı miktir ettim :D o derece :D olm adam cihanla güreşicekti :D vee geldi beni evimin önüne kadar bıkraktı:D
Olm benim arabayı 13 metre yukarı kaldırdı Sanko'da dükkanın çatısına bırakıcaktı gördün işte :D
Bütün sinir stress üzüntü ne varsa alıyo insanın üstündeki :D Uzujn Marlboro hemen uzatır hiç ıskalamaz :D Efes is the Best der basar gazına :D 2 gün önce top speed yaptık biz çekiciyle :D
içmediğim kadaruzun malbro ve bira içtim rahatım :D huzurluyum mıçmışım varsın araba yapılmasın ben çekiçiyle dolaşırım :D
ya keşke gelseydin zaten sanırım gelseydin hala dolşaıyorduk tepe lambalarını yakıp :D
MASALLAH MASALLAH araba deil bu cavar :D
saolun teşekkür ederim :)
bir kaç ufak değişiklik daha var, onların fotoğraflarınıda akşama koyarım.
yapılan değişiklikler:
1.5 roller rocker arms
arp rocker arm saplamaları
compcams push rods
türkçeleri yok mu?
dioki bana saplıacaklar saplama aldım hazır dio :D
auhauah :D
1.5 bilyalı horoz
horoz saplaları
itici çubukları
oldumu böle :D
olm adam artık telefonlarımı bile açmıyor 500 hp altı arabamız var diye :d bir kaç arkadaş buluşup arıyoruz toplamda 500 hp yi bulunca napalım bizimde bişeyler yapma zamanımız geldi :D
bir şu borç harçtan kurtulsam muhteşem bir dereceli ve bilimum başka parça takıcamda :D bu aralar biraz sikinliyim :D
ne kadar eksik beygirin var söle aramızda toplayalım beygirleri :D