her türlü halı kilim travel
evet beyler yakında bi whatsapp grubu patlatıcam büyük buluşma için. Hazır olun![]()
her türlü halı kilim travel
evet beyler yakında bi whatsapp grubu patlatıcam büyük buluşma için. Hazır olun![]()
Bugun havanin inanilmaz guzel olmasi ve tabi bide insanlarin insanbulu terk etmesini firsat bularak guzel bir gezintiye ciktimbunlarda park etmeden kareler
maşallah yav sımsıkı taş gibi![]()
Şu arabayı her gördüğümde yüzümde bir gülümseme oluşuyor yav![]()
Beyler cok saolungozumden ote bakiyorum bir omur boyuda biyle olucak.
Halicteki ben degilimdir heralde ama bugun istanbulun baya bir tozunu attim kendime geldim![]()
74 model sehpa...
bu araba satılırsa çok üzülürüm,değerini bilecek birine giderse bile çok üzülürüm
bu arada babadan evlatlarına geçmeli. çok seviyorum böyle hikayesi olan arabaları. kazasız belasız binmeniz dileyiğle
Abi maşallah ya allah nazarlardan korusun. Bir zamanlar capitol okul otoparkında duran araç bu muydu acaba?
Çok saolun, yok hayır hiç capitol otoparkında durmadı hep evimizin garajında durur sokağa bile park edilmez
Valal çok teşekkürlerokadar çok şey paylaşınca cidden evin bir parçası oluyor hani hakikaten bu duyguyu anlatamam
Çok saolun teşekkürler.
Evvvvet şimdi yeni bir klasik aracım daha olduonada yakın zamanda konu açarım, çok ama çok hevesliyim. hatta tamamen orjinal toplamayı düşünüyorum. 1 2 fotoğrafını ekliyim
![]()
![]()
74 model sehpa...
Yavrum ikinci evlat hayırlı olsun![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)