Yok hayatımın dibine kadar beraberizbende sabırsızlıkla bekliyorum çıkmasını off off hatta bugun bir daha gidim bakim dicemde sanırım beni kovucaklar sonunda ordan
ouz saolasınne gazımı gördünüz lan bukadarmı çekilmezim lan
AHAHAHHA
hayırlısı olsun umarım en kısa zamanda biter ve mis gibi olur
oğuz artık akıllandım olmaraba çıksın bir süre motora değilde yol tutuş duruş falan cart curt için bişeyler yapıcam.
buna benzinmi dayanır zamda gelmiş
pendiğe en kısa zamanda bekliyom tayyar burda
yok golf topuyla gel
büyüksen büyük gibi konuş fazla uzatıyosun arkadaşım konuyu geyikmi yapıyon ciddimi sölüyon kestiremiyorum bende senin gibi konuşuyom yanlış anlıycak bişey yok
abi bende çok seviyorum ama işte çok ciddiyim ürkek oldum. eskiden olsa bana desler frenler falan "e ben durmak istiycek kadar yaşlanmadım" diyordum ama artık ı ıhh
valla artık benzinde öyle bir noktaya geldimki zamları takip etmiyorumeskiden olsa bire bir takip ediyordum delii gibi küfür ediyordum ama alıştırdılar saolsunlar. tek bir zevkim var onun içinde katlanmaya değer.
akıllı konuş benim yazılarıma vevap verme bundan sonra
arkadaşın konuştuğu gibi konuşdum bozuldu kızcak bişey yok ben tepki vermediysem banada kimse kızmasın
ok arkadaşlar
ve tam gaz kaporta devam ediyor ve süprizler karşımıza çıkıyorama Kaportacıma burdan tekrar tekrar teşekkrüler
Fiberci çok güzel iş çıkartmış
bugün yapılan işler ise Kanser gibi ilerlemiş arka çamulurluğumdaki çürüğün temizlenmesi kesilip atılması
ilk iş ATEŞŞŞ
ikinci adım KAZIMAAaman dikkat abi araba çizilicek
KArşımıza çıkan arabamın basuru
çamurluğa göre kalıp alınıyor
vee kalıba göre çıkan parçamız
kesilen parça ve yapılan parçanın arasındaki 7 fark
daha fotoğraflar geliyor...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)