Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı ah be kardeşim ne zamandır o jantlar orda duruyordu keşke haberimiz olsaydı sosyete çökmüş janta ahahahahahhaahah bir korktuk bizide satın alıcaklar diye Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı ahahahahah ben gelmeden 1-2saat önce olmuş galiba satış anlattılar aynen yaaa offf of ne kadar üzüldüğümüde anlattılarmı
74 model sehpa...
orhansah Nickli Üyeden Alıntı tüh la denk gelseydik bu arada jantmax muhteşem bir yer. süper insanlarla dolu valla tek adres orası bundan sonra Aynen abi , hem dükkan olarak hem esnaflık hem insanlık 10 numara
abicim bi akşam toplaşıp gidek oraya ya
aman muştu sen gelme dükkanın bereketi kaçmasın
orhansah Nickli Üyeden Alıntı tüh la denk gelseydik bu arada jantmax muhteşem bir yer. süper insanlarla dolu valla tek adres orası bundan sonra aynen bende öyle düşünüyorum muhteşem bir yer
Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı aman muştu sen gelme dükkanın bereketi kaçmasın bıçaklatacanız kendinizi
mmustu Nickli Üyeden Alıntı bıçaklatacanız kendinizi dragger smile eksik kalmış
hacı inandırıcı olsun diye eklemedim
dragger smile olsaydı inandırıcılığın yanında insana bide "acaba" diye düşündürürdü
ahhahaaha
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
zortt bugüne kadar bulduğun jpeg'ler içinde en çok buna güldüm
JANTMAX... CENTERLINE 8X15 10X15 CAMARO TRANS ** 2000 - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da - 63351242 ahanda jantlar bunlardı
Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı zortt bugüne kadar bulduğun jpeg'ler içinde en çok buna güldüm Sonunda bu hale gelecek Evde müsait bahçede açık hava potbori konseri verir
koray ahahahahaha altım asıçtım banada benziyo ha adam
SULTANOGLU Nickli Üyeden Alıntı koray ahahahahaha altım asıçtım banada benziyo ha adam Güneşlenme stili sebebiyle ben Muştuya benzettim
ohaaa Batuhan forumu okuyor şu an
Kim.
rodajın bitimine son 180 mil...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları