41 kere maşallah parçalar bomba o gösterge yüzünden bende sıkıntı çektim geçmiş olsun.
saol göktuğ valla dayanamadım göstergeszi göstergesiz dolaştım canını aldım arabanın
![]()
gösterrge yerlerine kağıttan çizim yapıp yaoymyı düşünüyorum
bekliyorum sinan
bunu almayı planlıyorum bu şekilde bir kit halinde. belki bir iki tane daha ekstra gösterge alabilirim vakum, yağ sıcaklığı şanzıman yağı sıcaklığı gibi...
çok saol valla işte bazı şeylere dokundummu elimde kalıyorbazen ulan neden yaptım manyakmıyım neyim dediğim oldu ama sonunda her şeyin en sağlıklısı olucak diye düşünüyorum
bekliyorum izzet sen gel artık daha farklı bir arabayla karşı karşıya olucaksın![]()
74 model sehpa...
Daha önce de söylemiştim, Amerikan 8 leri gerçekten çok severim, aracı da merak ettim açıkçası
Şimdi aracın motor hacmi kaçtır? Motor gücü ve torku nedir? Dyno yoksa tahmini olarak? Devir olarak ne dönüyor? Son hızı?
Şimdiden Teşekkür ederim![]()
saolun
motor hacmi 5.7 litre olup small blok olarak geçerstandart motor gücü 185hp @ 4000 devirdir ve torkuda 270 @ 2600 dür, araba 1700 kilodur . ne yazıkki dynoya otomatik olduğu için çıkamadığından bu yapılan işlemelrden sonra gücü hakkında tahmin yürütülebiliyoruz yurt dışındaki benzer örneklerle karşılaştırarak oda işte 300 civarı oluyor ama burdaki ustalar değildir diyor derecelim artık bu yeni takılan kapaklara göre çok sönük kaldığı için. yani emin değiliz ne olduğundan ama yüzümde bir gülümseme bırakmıyor değil
en kısa zmanda derecelimi değiştiricem. devir olarak şu an arabanın en sonhaliyle göstergem çalışırken ben 5500 te vites atıyodum oda derecelinin bandına göre. son hızıda 120 mil gördüm ama gördüm çektim çünkü duramıyorum
![]()
74 model sehpa...
5.7lt varsa güç konusunda yolun daha açıktır![]()
Kolay gelsin, çok güzel bir otomobil... Maşallah
Göstergeler konusunda da ayrıca kolay gelsin![]()
tabi motorun baya önü açık ve istemediğim kadar çok parça seçeneği var, zamanında çıkan petrol krizi yüzünden kısabildiklerince kısmışlar arabaları. şimdide yüklene bildikçe yüklenebiliyor
tekrardan çok teşekkür ederim saolun umarım daha güzelleri sizin olur
göstergeleri en kısa zamanda halletmeye çalışıcam yoksa bu şekilde kullanmak büyük risk.
74 model sehpa...
biraz dağıttım
gösterge aldığımda böyle gözükücekörnek olsundiye koydum başka bir modelde koyabilirim, elimde bi bu vardı fikir vermesi açısından
belki sadece km göstergesini bırakırım ama diğer hepsini değiştiricem![]()
74 model sehpa...
Yarın bakıcam Sanayi müzesi atölyeden :Ç :Ç![]()
![]()
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
5.7 Hacim Small Block mu oluyor. Bu Amerikalılar hayvanlar yaaa.Bakim. Hakkatten hayvan.
Small anlayışınıza tükürim.
![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
kanka bu direk podları varya 3lü ondan var eski arabadan kalma üstünde göstergeleri var devir var oil pres var diğeri aklımda değil sensör falan yok ama işine yararsa vereyim bu siyah olanlardan kontağı açınca seksi oluyo![]()
heralde toplayamayıp sinirlenip yerden yere vurduğum zaman tam dağattığım an olmuş olucak
içinde seks olan herşeye varımçok saol muştu düşünmen yeter ben şimdi kesinlikle bi autometer takımı alıcamda bu panele nasıl oturturum ona uğraşıyorum. yoksa elimdebilimum fantazi usulü kullanmadığım 7 renk göstergeden tut ta muhteşem swoosh smoked göstergelerimde var
![]()
74 model sehpa...
maşallah ya arabada çok emek olduğu belli,çok güzel olmuş![]()
03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)