User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
21 sonuçtan 20 ile 21 arası

Konu: 5F Leon FR

Alii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kazasız belasız, bende JOM Coilover ları merak ediyorum. Para çokomel baktığınız zaman çok iyi, ama konfor yol tutuşu nasıl acaba? Golf 7'ye takmayı düşünüyorum. Bu arada beyaz FR çok yakışıklı, lütfen bu çoğu kişinin taktığı kaba ve çirkin kocaman arka difizörden takma. Gerekirse orj kalsın. Kazasız belasız.

BuğraTuna34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kazasız belasız, bende JOM Coilover ları merak ediyorum. Para çokomel baktığınız zaman çok iyi, ama konfor yol tutuşu nasıl acaba? Golf 7'ye takmayı düşünüyorum. Bu arada beyaz FR çok yakışıklı, lütfen bu çoğu kişinin taktığı kaba ve çirkin kocaman arka difizörden takma. Gerekirse orj kalsın. Kazasız belasız.
    Konfor FR'da iyi. Ama FR'ın zaten konforu yok Benim araçtaki coiller de golf 7'nin zaten. Birebir uyuyor. Golf 7 konforlu bir araç. Nasıl bir değişim olur bilemem denemek lazım. Yol tutuş iyi ama ondan yana sıkıntısız olmasın.

Alıntı Dragger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Son hali güzel olmuş ama merak ettiğim bu kadar trim sesi bir arabadan nasıl gelir?
    Vallahi FR'ı satıp tekrar golf 7 alma isteği uyandıracak kadar var. Benim gibi sürekli sessiz gitmek istiyorsanız, teyp kapatmak istiyorsanız bu araçta çok sıkıntı çekiyorsunuz.

Alıntı Mehmetmert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Golfte yakisikliymis be

Teşekkür ederim

Alıntı sky clio Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın.
    3 parça çupra lipi bende almıştım şimdi pişmanım en kısa zamanda servisten alacam bende.
    Çok iyi bir kara almışsınız. Yalnız orjinal lipide ortadan tıraşlamanız gerekiyor düz durması için bilginiz olsun.

Alıntı erdi_35sx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı Olsun Kazasız Belasız
    Teşekkür ederim. Sizlere de kazasız belasız sürüşler dilerim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler