Emeklerinizin boşa çıkmaması sevindirici :) Maşallah Boncuk gibi duruyor
Kazasız Belasız Sürüşler :)
Printable View
Emeklerinizin boşa çıkmaması sevindirici :) Maşallah Boncuk gibi duruyor
Kazasız Belasız Sürüşler :)
Güle oynaya kullan hırsızım :)
NH çok ateşli oldu maşallah :)
ilanlarda M3 görüp ulan acaba diyen varsa bu konudan sonra ilanı bile açmaz muhtemelen :)
Anlatım , yapılanlar maddi manevi verilen emek hepsi harika
Kazasız belasız güle güle binin..
hırsız seviliyosun :)
Hiç sıkılmadan okudum emeğine sağlık :D
maşallah nazar değmesin çok güzel görünüyor, emeğinize sağlık.
Noktasından virgülüne kadar soluksuz tek bir kelime bile atlamadan okudum cok seviyorum boyle restore konularını ya Allahın izniyle bende cabrioma bu sekilde konu acıcam :) Güle güle bin aracına müdür. Harika maasallah. Cefa cekmisin sefasınıda sürersin :) Bu Arada IKAS nedir ? İt köpek aş diye bi kac yerdede okudum ?
Valla bir otomobilseverin maceraları gibi roman tadında bir yazı olmuş.
Güle güle kullan
"""Sonraki gun guvenlikten arayip arabanin motorundan yag sizdigini soylediler (????) Kendilerine arabada motor olmadigini belirtip tesekkur ettik..."""
ıyı guldurdu :)
,
maddı manevı yorulmussun ama bizim işimiz gücümüz eglencemiz bu maalesef... :) maasallah m3e...
Sizi saran bir filmin mutlu sonla bittiğini görünce içini bi huzur kaplar ya,yazının sonunda da aynı huzuru buldum:D Umarım bu alman sizi ve cebinizi bir daha üzmez.Çok güzel olmuş kazasız belasız bol keyifli sürüşler.
şuan evi arabayı satıp bir tane patlak m3 alıp sanayiye gidip aylarca acı çekesim geldi harika olmuş yemin ediyorum :)
büyük geçmiş olsun , ama araçta şimdi çok güzel olmuş değmiş bence
Baştan sona büyük keyifle okudum, güzel günlerde kullanmanız dileğimle..
Maşallah gerçekten E46 M3 sahibi olarak keyifle okudum, emeğinize sağlık yapılan işler çok yerinde ve güzel olmuş. Allah kazasız belasız kullanmanızı nasip etsin inşallah. Bu araçların böyle düzgün ellerde olduğunu görünce seviniyorum gerçekten..Bu arada csl airboxla ilgili pm atıyorum..
Güzel hikaye ve sonunda güzel bir araba. Güle güle kullanın Allah kaza bela vermesin.
Anlatımınız en az m3 kadar güzel, emeğinize sağlık harika olmuş :)
Maşallah Allah kaza bela vermesin büyük bir zevkle okudum konunu aracın kaderini değiştirmişsin.
Çok teşekkürler :)
Çok sağolun, daha iyileri sizin olsu inşallah :)
Çok teşekkürler. Reality show gibi oldu biraz :D
Çok teşekkürler sizlerede kazasız belasız sürüşler dilerim! :)
Sağol kral, senin uğraştıklarının yanında benim yaptığım markete gidip kola almak gibi kaldı ama neyse :D
Zaten son 1-2 senedir altan alta potansiyel alıcılara mesaj vermeye çalışıyodum :D Çok teşekkürler, Sizlerede kazasız belasız sürüşler!
Senat abi özledim seni ya, kayboldun :D nerelerdesin gerçi haberlerini alıyorum ama göriim seni yakın zamanda bi, yine kış ayazında şortla çıkıp gelirim :D
Çok teşekkürler :D
Çok teşekkür ederim, Daha güzelleri sizlerin olsun :)
Çok teşekkürler!, İnşallah sizde kazasız belasız ağzınızın tadıyla binersiniz. :) O bizim artık aile gibi olmuş arkadaş grubumuza verdiğimiz bir isim, artık kurumsallaştık sayılır :D
Çok teşekkürler, zamanınız içi ayrıca teşekkür ederim :D
Bende ozaman gülsem mi ağlasam mı bilememiştim :D
Çok teşekkürler, Sizin aracınızada masallah, çok beğendiğim ve takdir ettiğim bir araç, bir kaç kere canlı görme fırsatım oldu, gizli stalkerınızım :D
Amin :) O hissi yasatabildiysem ne mutlu bana çok teşekkürler, kazasız belasiz sürüşler :)
IMDB Dram, Gerilim, Korku, Romantik 6.7 :D Çok teşekkür ederim
Benimde içime sindi ama gelene kadarda zaman zaman sorgulatmadı değil. Çok teşekkürler nacizane yorumunuz için :)
Çok teşekkürler, sizede kazasız belasız sürüşler dilerim :)
Çok teşekkürler Kaan, senlede tanışmış olduk :D kazasız belasız sürüşler dilerim sanada
Amin, sizlerede. Çok teşekkürler
Çok teşekkürler, gözlerinize sağlık :D