MaşAllah fazla söze gerek yok oturup karşısında gözlerine bakarak bir bardak çay içmenizi öneririm![]()
MaşAllah fazla söze gerek yok oturup karşısında gözlerine bakarak bir bardak çay içmenizi öneririm![]()
Maşallah çok tatlı duruyor.Uzun süre korumanız dileği ile kazasız belasız kullanın...
MagicPerformance
Çok teşekkürler krom çerçeve var sanırım açıdan öyle çıkmış
Teşekkürleraynen bazen böyle bakıyorum uzun uzun
Teşekkürler uzun süre saklamak için aldım 1 yaşındaki oğluma aldım ama maddi konular ara ara sıkıştırıyor inşallah saklamayı becerebiliriz.
Kızdırma Pilotu Yırtar kilotu
#206 XS -- #RENAULT SPORT 1.6 -- #CLİO RS 172 -- # PEUGEOT 207 1.4 HDİ-- CORSA 1.7 DTI --
124 ün şirinliği sempatikliği çok ayrı gerçekten,inşallah istediğiniz gibi oğlunuza saklayabilirsiniz
çok ama çok şirin, yolda adanada biri yeşil biri turkuaz aynısının restore edilmişlerini ara ara görüyorum bence çok güzeller.
güle güle kullan allah kazasız belasız binmek nasip etsin kardeşim.
#206 XS -- #RENAULT SPORT 1.6 -- #CLİO RS 172 -- # PEUGEOT 207 1.4 HDİ-- CORSA 1.7 DTI --
Maşallah çok tatlı duruyor. Kazasız, belasız binmek nasip olsun.
Masallah 124 e nacizae yorumum olucak yanlıs anlamayın eger satmanız gereken bi arac varsa 207 olmalı bu nadide güzelligi mademki oglana bırakma niyetinde almıssınız sonuna kadar saklamanızı tavsiye ederim
Allah kaza bela göstermesin çok güzel
Bunlara çikolata istediğinde fare zehri vermeyen bakkalın amk.....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)