siparişi gecen arkadas kimse zevki varmış xdrive mpaket alıp aynı zamanda içten doldurmak keske renkte baska olsaymıs
buarada yazık günah pedalla alakalı booster falan bir ton para vermeyin onun yerine dip gaz basın aynı şey
siparişi gecen arkadas kimse zevki varmış xdrive mpaket alıp aynı zamanda içten doldurmak keske renkte baska olsaymıs
buarada yazık günah pedalla alakalı booster falan bir ton para vermeyin onun yerine dip gaz basın aynı şey
1881 - 193∞
kazasız belasız günlerde kullanın. güzel araç 3.20x olmasıda cabası..
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
teşekkür ederim, daha bugün aldım kısmet değilmişbirde bunların makyajlı ile makyajsız olanları arasında nasıl bir fark var pek çözemedim resimlere bakıyorum aynı gibi. mesela makyajlı stopların benimkilerden farkı nedir
teşekkür ederim
bugün motorumuz toplandı, yaylarda takıldı balata vs. bakımları kaldı nasipse yarın akşam üzeri teslim alırım
ön aks : ))
şanzıman cidden baya büyük
![]()
bugün Lastiklerimiz ve jantlarımızda hazırladıjant renkleri kazarakta olsa farklı bir renk oldu ama güzel oldu sanki
![]()
geriye birtek tamponlarımız kaldı yarın sabahta onları taktıkmı tamamdır.
Önler 225X40X18
Arkalar 255X35X18
buda jantların son hali![]()
![]()
Jantlar gunmetal falan olsa daha iyi olurmuş sanki abi kesene bereket maşallah kazasız belasız kullan.
BMW E90 320d LCI
Hayirli olsun,yaz geldi arabalar cikti piyasayamasallah harbiden nadir araclardan. Performansi hakkindada bilgi verirseniz sevinirim,kazasiz belasiz suruseler
![]()
Hız,sonsuz bir tutkudur.
Simdi anladım benim konudaki postuabi hayırlısı olsun bende bi viraj Avcısı ilanını gormuştum sırf o başlık icin yanaşmadım ama pisman oldum suan
abo bide yetkili serviste 14 bin lira aldığın detaylar neler ve dışarıda ne kadara mal oldu pm atabilirmisin rica etsem
![]()
teşekkür ederim, performansı 320 dizel bir araca göre oldukça tatmin edici özellikle hızlanması baya zevkli ama abartmamak ve neyi neyle kıyasladığımıza iyi bakmak lazım bir kaç arkadaşımda da aynı konuyu konuşurken bir 335 gibi olamaz diyenler çıktı
evet kardeşim yine beyaz yine BMW ama bu sefer cabrio değilbirde şu sendeki jantlar 18 miydi
evet o başlık yüzünden bizde ne olacağı belli diyerek gittik ama farklı bir durum çıktı14 binlik detayda komple zincir ve gergi seti yag filtre bakımı var dışarda bundan daha fazla ön takım burçları marş kasnakları balata disk vs hepsini 4500 e yaptırdım.
teşekkür ederim
evet gelelim ilk deneyimlere []
Bakım sonrası ilk uzun yolumu yaptım ve bazı eksiklerimizin olduğunu gördük :] geçtiğimiz haftalarda mugla tarafına kısa bir tatile gittim yaklaşık 1500 km yol yaptım.
öncelikle neden yıllardır kendimize benzin eziyeti ettiğimizi sorgulamaya başladım, her araçla yapılan tatilde min 1000-1500 km yol yapabilmek için 2000 TL benzin parasını kenara koyup öyle yola çıkardım bunda anladım ki yanlış yapmışız
bu gezi için yaklaşık 400 TL yakıt parası harcadım ama sürüşte te yolun yarısını tam gaz ( 190 - 240 km arası ) kalan yarısınıda normal kullandım sayılır. araç bilgisayarı normal kullanım için maks 5.5 litre ortalama veriyor. eğer yolun tamamını bu şekilde yapsaydık yakıt çok daha düşük olacaktı sanırım
kullanıma gelincede sürüş keyfi gayet güzel özellikle virajlı yollarda baya keyifli oluyor. Akyakaya inen Sakar yolunda ön burçlardan birine zarar vermiş olsamda tutunma oldukça iyiydi... ( gelir gelmez tüm ön takım burçlarını yenilettim )
eksiklerimize gelincede herzamanki gibi frenlerin üzerinde durulması şart çünkü bir kaç sefer fazla ısınmadan dolayı frenlerin tutmadığını hissetiğim oldu... diğer eksikte benzinli araçlardan alışmış olduğumuz gaz tepkileri doğal olarak yok..
bunun içinde gelir gelmez ilk işim Dr. Ecu Özgün beye bir yazılım yaptırmak oldu, ve bunun yaptırmamla kaşıntılar yine başladışuanki yazılımlı kullanımı oldukça iyi ama pedal tepkileri geç dolayısıyla bir arkadaşımın tavsiyesiyle Pedalchip denen uygulamadan satın aldım. henüz denemek nasıp olmadı en kısa sürede detaylarını yazarım
ilave olarakda bir iki bişey daha yapmak istiyorum Özellikle tecrubeli arkadaşlarımın bu konuda çok yardımına ihtiyacım var.. şuan için benim gözlemlediğim Dizel turbo araçlar için DownPipe komple egsoz filtre ve Cooler değişimi var. turbo büyütmeden Cooler değiştirmenin bir faydası olurmu bilmiyorum ve egsoz değişiminde manifold değişiminede gerek varmı ?
bunların bana eksi yada artısı ne olur yada bunlarla birlikte başka neler yapablirim mesela turbo büyütme deniyor ama nasıl yapmalı bilmiyorum
bu sapkınlığın dışında şuan için yapılabilecek En güzel şeyin ise şimdilik motor dahil komple detailing olduğuna karar verdim![]()
cam filmleri sökülüp lumar marka hafif aynalı olan daha önce mercedeste te kullandığım film uygulaması yapılacak APP plakalarımız alındı onlar takılacak. ön böbrekleri zaten piano black yapmıştım tampon ızgaralarınıda aynı şekilde piano black boyatıyorum
ilave olarak birde dreksiyon vites ve el freni körükleride koltuklardaki alkantra kumaşla M dikişli olarak yeniden yapılacak bu işlemlerde bittiğnde yeniden resim paylaşırım
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)