Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Önü biraz daha bas arkayı basınca

tam tadında olmus yenı jantlarla laguna gibi duruyo makina maşşallah
Teşekkürler, 45 yanak olunca bu şekilde bile çok sert ve sahilde bile yol esnemesinde oturuyor yere, ama bakalım çekicez gene bi ayar basıklık ciddi hastalık
Alıntı ModulaRKinG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
R19 u Kartal Sanayide canlı görme fırsatım olmuştu mermi gibiydi maşallah Meganından ondan bi farkı yok .En çokta tadını kaçırmadan Oem+ yapıyorsunuz ya ona bayılıyorum
Kartal sanayide esnafız, yolunuz düşerse beklerim, sağolun oem herzaman tercihimiz
Alıntı Seven7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Maşallah Allah kaza bela vermesin. Jant konusunda çok doğru seçimler yapıyorsunuz TD'de de bu şekildeydi. Güle güle kullanın nazar değmesin.
Teşekkürler
Alıntı Batuhan67 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu kasa meganelere çıkdığı günden bu güne hastayımdır valla çok güzel olmuş basıklık jantlar filan maşallah hayırlı uğurlu olsun
Sağolun

Alıntı tlgylmz106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
TD de güzeldi bu da çok güzel maşallah kazasız belasız kullanın.
Amin cümlemize kazasız belasız inşallah
Alıntı taytay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Maşallah jantlar çok yerinde seçim olmuş.
Teşekkürler

Alıntı canozyavuz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Maşallah. TD'yi de takip ediyodum bunu da takipteyim. Allah kaza bela vermesin.
Teşekkür ederim
Alıntı irfanakbas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Maşallah europa da iyimiş, megan son fotoda çok iyi olmuş.
Sağolun

Alıntı aykutsafakyaman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Emre hayirli olsun tekrardan Ben f4r lagunayi vermezsin diyodum ama satilmis saglik olsun kazasiz belasiz megane a
Çok ani oldu gidişi, laguna yı ticaret amaçlı almıştık zaten, aslında babanın binme niyeti vardı ama güzel rakam gelince verdik ( Ticaret derken resmi olarak alım satım, şimdi bunada tepki gelir )

Alıntı Engin G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
allah kaza bela vermesin aynı kasanın aynı rengi bende vardı öne coil arrkaya çift sunfower ile tamalıyodum çok ama çok rahat arabadır fluence bile o rahatlık yok tekrardan hayırlı olsun
Sağolun, orjinalken çok rahat ama 45 yanak ve bu basıklıkla biraz sıkıntı oluyor ama gerçekten hastası olduğum bi araca sahip oldum çok şükür hayalimizdi oldu

Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
tertemiz duruyor maşallah.
Teşekkürler