Bi huyum var valla söz verdimmii hayatta dönmemAma bi süre bineceğim bu jantlarla çok teşekkürler.
Ufaktan güncel cekelim.
Aldığımdan beri acılmayan sağ ön cam ve yarıya kadar acılınca kopacak gibi ses cıkaran arka sağ camı hallettik sonundaEksozun koruması ses yapıyordu onada ayarı verdim
![]()
kardeşler
abi kardeş vol2
Bonus:
![]()
hem e36 hem kırmızıallah kaza bela vermesin araç çok iyi duruyor.
bi süredir günbcelleme yapmıyorum bu süre zarfında xenonları taktım. ilerde hella celis fara geçiş yapıcam kısmetse.. arka düşecek önde düşecek biraz daha.. yeni jantlarımızıda taktık..
birazcıkda bu şekilde dursun bakalım![]()
maşallah aracınız çok güzel, mcounter daha çok yakışıyordu bence. araçta coilover mı var ?
e36 3.28 Coupe individualNaturally Aspirated FTW
Keşke Mcounter' ler kalsaymış, bu jantlarla devam edeceksiniz göbeklerini siyaha boyarsanız farklı ve güzel bir görüntü oluşacaktır. Kazasız belasız sürüşler.
maşallah,jant hariç gayet güzel.
İKİ KAPILI BİR HONDA, GİDİYORUM GÜNDÜZ GECE…
su 13 mayista gonderdigin resimlerin 1.si ibretlik olmus eski ve yeni demek icin 2 kere dusunmek lazim.
Teşekkürler ya şimdi şöyle birşey var malesef huyum, aldığım aracın üzerindeki şeyleri değiştiriyorum. Bende aldığı gibi biniyor meselesi olmasın bişeyler yapıldığı belli olsun gibi. birde type 1 çok hoşuma giden bir jant. diğer yandan throwing starı cok istiyordum, malesef cok ağır olduğu için vazgeçtim..
Dün trafiğe kapalı bi alan ufak bi deneme yaptım.. Araçda kilit yok. yakın zamanda 3.45 kilit takıcam nasipse.
https://www.facebook.com/Alpgmsy/vid...6708105009725/
Bu ara bu jantlar çok sevildi ama M Contour her zaman geçerli.
Lastik yanakları baya inceymiş.
Düz adam___
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)