insanlarla özleşen araçlar vardır ya. modüs ve sizde benim için öyleydiniz.
Modüsten sonra buna maşAllah kazasız belasız derim çünkü özledik modüsü![]()
insanlarla özleşen araçlar vardır ya. modüs ve sizde benim için öyleydiniz.
Modüsten sonra buna maşAllah kazasız belasız derim çünkü özledik modüsü![]()
TR - B13
Modüsü sevdiren insan olmuştunuz gerçekten, şimdiki de çok güzel duruma gelmiş. Emek, zaman, nakit harcamışsınız ama fazlasıyla değmiş gibi maşallah kazasız belasız kullanın.
BMW E90 320d LCI
maşallah çok çok iyi olmuş fakat ben olsam collection jantını titanium için değiştirmezdim zevk meselesi tabi iyi günlerde kullanın![]()
Maşallah iki araçta efsane olmuş. Kazasız cezasız günlerde kullanırsın inşallah
Saygılar
Punto Evo Mjet - ANKARA (Sold)
Bravo 1.6 120Hp Sport Style Dua.(Sold)
Passat Variant 16 1.6 TDI DSG Highline(Sold)
Passat Variant 2024 1.5 eTsi Elegance
Maşallah bu araçta çok güzel olmuş. Ama jantlari degişmeseydiniz keşke yada farklı bi modelde düşünebilirsiniz.
profsyoneller yüksek hacimli motor kullanır.acemilerse ufak motor.benim 1.3 dizel tercihim ise tamamen ekomnomik sebepler.
''eski E36 mın şasesi sızlasın''
Fiyatına göre guzel araba almış olursun ; 1 2 dokunusla cok guzel hale gelenlerı gordum öneririm![]()
Teşekkürler ; eve hunkar cayırırının orası cayırovada ıkamet edıyorum![]()
Bu arabayı alırken ılk dusuncemdı dıyebılırım tıtanıum jantı ; 15 kucuk oluyor 17 buyuk
16 başka bır jantla degısım yapabılırım fakat bıjon aralıgı sebebıyle cokta secenek yok![]()
dyno cıktısı yok ama tahmını 90 - 95 cıvarıdır
Teşekkürler ; abatılı dercede shop yok canlıdada yansıma cok rahat war ; kaporta olarak benım dıye demıyorum kordonu ve boyası cıdden kafa cevırtıyor![]()
jantlar krom kaplı ; siyahla cok guzel uyum saglıyor
aslıdna bende ılk alırken hafıf koyu ton dusundum fakat canlıda cok tatmın edıcı![]()
Teşekkürler ; on camları ***** polıs cevırmelerınden soktum fakat en on cam duruyor kısa zamanda tekrar fıılmlenıcek
Teşekkürler ; bu konuyu epey ınceledım , modusum varkende cok takdır ederek ınceledıgım projelerdı
uzun vade bınmeyı dusunmedıgım ıcım ıntercoolar dusuncemden vazgectım ; aslında cokta malıyetı yok bılıyorum belkı oda olabılır dıyelım![]()
Eyw kardeşim ; Her zaman yaz yeter
Her efsanenın bır sonu wardır , modusta öyle oldusanayici abilerimin telinde bile adım modus ugur olarka kayıtlı kaldı , cidden çok özlenicek ...
Teşekkürler ; collectıonlar 15 oldugu ıcın ozellıkle arka kısımdan aracı cok cılız gosterdıgı ıcın degıstırmek zorunda kaldım ; aracın kasa yapısı hakkı 16''
jant degısımı olursa 16 ıle devam edıcem
EE 2100 Modus 1.5 dCi -->
BZ 9640 Fiesta 1.4 TDCİ-->
DK 9104 Megane 1.5 dCi 105 -->
D 6222 Megane 1.6 dCi Gt-line Energy
canlıda çıplak gözle daha güzel bir araç kardeşim güle güle kullanSelçuk ile Fiesta fan club olarak dolaşın
![]()
Modus ' ta farkını ortaya koymuştun güzel kardeşim, fıestayıda çok beğendim, ellerine sağlık. kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileğimle.
Maşallah Modus ta çok güzelmiş, fiestaya da yerinde uygulamalar yapılmış.
Özellikle mercekli far çok başarılı.
İşte böyle sade arabalara bitiyorum ya. Maşallah dostum. Boyada yapılan işlemleri bizzat senmi yaptın ? Kanımca bi fikir vereyim ayna kapakları mat gri olabilir jantlarla uyum sağlaması açısından. Ha yapacam dersen bende yapıcam bi yer belirleyelim birlikte yapalım çay çorba içeriz![]()
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
Modüs muhteşemmiş
jant lastik olarak da alltaki linkteki jantı ben çok beğendim fiestam olsa bu janttan takardım hoşunuza giderse forumdan bi üyeden satılık
http://www.techturkey.com/forum/akse...17-lastik.html
Peugeot 206 RC Feline -1.4 Hdi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)