Jantlar, duruş, araç on numara. Sadece arka taraf spacer istiyor. Allah kaza bela vermesin, gerçekten çok rahat araçlar. 2 adet W123 kullandım onların rahatlığını hiç bir arabada alamadım, bunu düşünemiyorum :) Kazasız belasız sürüşler.
Printable View
Jantlar, duruş, araç on numara. Sadece arka taraf spacer istiyor. Allah kaza bela vermesin, gerçekten çok rahat araçlar. 2 adet W123 kullandım onların rahatlığını hiç bir arabada alamadım, bunu düşünemiyorum :) Kazasız belasız sürüşler.
hella füme stop olabilir jantlar siyah kötü durmuş gerisine maşallah
Kazasız belasız çok güzel maşallah
maşallah araç 10 numara kazasiz belasiz :) duşunursenirseniz bir arkadaş 3 parça Lorinser jant satiyor.Efsane olur :)
http://i.hizliresim.com/v51m94.jpg
Harika görünüyor, Maşallah kazasız belasız :)
En yakın zamanda video ile beraber gelecek. Teşekkür ederim :)
Çok sağolun. iç detayı en yakın zamanda gelecek.
Sağolun ufak ufak özen gösteriyoruz :)
Amin inşallah .
Valla satıyorum gene 126 alıyorum anlamadım ben bu işi :)
Saygı bizden hocam çok teşekkür ederim :)
Evet öyle bir kare harika olurdu gerçekten ben hemen bir e38 sahibi bulayım :)
Eyvallah başkan cümlemize vermesin inşallah. Çok sağol güzel yorumun için Allah size çok çok daha iyilerini nasip etsin :)
Derlerdide inanmazdım gerçektende öyleymiş çok zor araç beğenir oldum aşırı rahatlık arar oldum ben böyle değildim :D
Teşekkürler :)
Automatic Slip Differential hidrolik bir kilit diferansiyel :D yanlış anlamaya sebep olan bir sistem :) sağolun teşekkür ederim
Amin sağolun
DEmir attı bu dahada gitmem diyor :)
Valla tavvsiye ederim Türkiye de binilecek s class budur bence maddi olarak :)
Spacer lar bugun elime geçti hafta sonuna kadar takıcam inşallah İlk aracım w123 tü hala tadı damağımdadır :)
Düşünmedim değil buldumda fakat kararsız kaldım stop konusunda,jantlar siyah hoşuma kaçtı biraz serseri gangster havası kattı bence yorumunuz için teşekkür ederim :)
Amin hiç birimize nasip etmesin kaza bela inşallah
[QUOTE=saqwert;8107706]maşallah araç 10 numara kazasiz belasiz :) duşunursenirseniz bir arkadaş 3 parça Lorinser jant satiyor.Efsane olur :)
Teşekkürler. JAntların fiyatı nedir acaba çok hoşuma gitti :)
Amin sağolun
Cevabı vermişssiniz benden önce teşekkürler :) :D
Gerçekdende gemi gibi merco efsane ötesi maşallah valla ilk günki temizliğinde
Maşallahı fazlasıyla hakediyor,kazasız sürüşler