Jantlar, duruş, araç on numara. Sadece arka taraf spacer istiyor. Allah kaza bela vermesin, gerçekten çok rahat araçlar. 2 adet W123 kullandım onların rahatlığını hiç bir arabada alamadım, bunu düşünemiyorumKazasız belasız sürüşler.
Jantlar, duruş, araç on numara. Sadece arka taraf spacer istiyor. Allah kaza bela vermesin, gerçekten çok rahat araçlar. 2 adet W123 kullandım onların rahatlığını hiç bir arabada alamadım, bunu düşünemiyorumKazasız belasız sürüşler.
hella füme stop olabilir jantlar siyah kötü durmuş gerisine maşallah
Powered By Demir Garaj Fast N' Loud
instagram brkdiinc-facebook burakdiinc
maşallah araç 10 numara kazasiz belasizduşunursenirseniz bir arkadaş 3 parça Lorinser jant satiyor.Efsane olur
![]()
En yakın zamanda video ile beraber gelecek. Teşekkür ederim
Çok sağolun. iç detayı en yakın zamanda gelecek.
Sağolun ufak ufak özen gösteriyoruz
Amin inşallah .
Valla satıyorum gene 126 alıyorum anlamadım ben bu işi
Saygı bizden hocam çok teşekkür ederim
Evet öyle bir kare harika olurdu gerçekten ben hemen bir e38 sahibi bulayım
Eyvallah başkan cümlemize vermesin inşallah. Çok sağol güzel yorumun için Allah size çok çok daha iyilerini nasip etsin
Derlerdide inanmazdım gerçektende öyleymiş çok zor araç beğenir oldum aşırı rahatlık arar oldum ben böyle değildim
Teşekkürler
Automatic Slip Differential hidrolik bir kilit diferansiyelyanlış anlamaya sebep olan bir sistem
sağolun teşekkür ederim
Amin sağolun
DEmir attı bu dahada gitmem diyor
Valla tavvsiye ederim Türkiye de binilecek s class budur bence maddi olarak![]()
Spacer lar bugun elime geçti hafta sonuna kadar takıcam inşallah İlk aracım w123 tü hala tadı damağımdadır
Düşünmedim değil buldumda fakat kararsız kaldım stop konusunda,jantlar siyah hoşuma kaçtı biraz serseri gangster havası kattı bence yorumunuz için teşekkür ederim
Amin hiç birimize nasip etmesin kaza bela inşallah
[QUOTE=saqwert;8107706]maşallah araç 10 numara kazasiz belasizduşunursenirseniz bir arkadaş 3 parça Lorinser jant satiyor.Efsane olur
Teşekkürler. JAntların fiyatı nedir acaba çok hoşuma gitti
Amin sağolun
Cevabı vermişssiniz benden önce teşekkürler![]()
![]()
Maşallahı fazlasıyla hakediyor,kazasız sürüşler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)