niye öyle dedin ki acabagöz alıyor gibi mi duruyo
niye öyle dedin ki acabagöz alıyor gibi mi duruyo
http://i.hizliresim.com/X4WMGo.jpg
torpido ve iç aydınlatma ampullerimizdeki eksiklerde tamamlandı![]()
fotolarını atacağım
çirkin araba yoktur azıcık süs vardır
buda torpido aydınlatma ampulüm
Her foto için ayrı ayrı post atmana gerek yok ki.Toplayıp derleyip tek post halinde atsan güzel olur.
Kazasız belasız kullanın aracınızı.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
yaylarımızda geldi bakalım2 haftaya takmış olacağız inşallah
![]()
yaylar takıldı 4 ay oldu cok memnunum. gerek konforu gerek yol tutuşu cok iyi seviyede
uzunlara 10000lm led uygulaması yaptım. bagaj üzerine spoiler yapıldı ve 3.5 vogtland takılmış hali
![]()
tamda yapmak istediğim hevesini kırmak zaten. Bu tarz bir işleme kayıtsız kalamam. Trafikte yüzlerce sürücü var zaten bu şekilde far takıp üstüne ön arka sis açık gezen. Eve geldiğimde başıma ağrılar giriyor bu ışık kütlesi şeklinde gezen araçlardan. Buraya bu resimler yüklendiyse eleştiriyede açık olunmalı. Belki aklı başına gelirde trafikte sadece kendisi olmadığını, diğer sürücülerinde sağlıklı araç kullanması için adım atar. İllaki bir modifikasyon yapmak istiyorsa mesela aracın kronik sorunlarından başlayabilir. Direksiyon ve vites tozu zamanla aşınıyor soyuluyor. Bunları yenileyebilir. Manifold contası ve üst kapak contası zamanla kaçırmaya ve ses yapmaya başlıyor. Bunları sağlamlaştırabilir. Güzel bir jant alıp kaliteli ve iyi bir marka lastik alabilir. Fren sistemine düzenleme yapabilir... İllaki arabayla eğlenmek istiyorsa bunlara yönelmeli. Bu tarz ışıklar zenonlar bilmem neler belkide trafikte bir başka sürücünün kaza yapmasına neden olacak ayrıca güzelde durmuyor kesinlikle çok kötü. Arkadaşın yaşını bilmiyorum ama en azından bir forumdaş olarak tekrar uyarmak istiyorum. Umarım en kısa zamanda o farları ya eski haline ya da diğer sürücüleri rahatsız etmeyecek hale getirir.
o gördüğünüz park ampulu , mavimsi gozukuyor. bende degistirdim beyaz aldım yenisisler de beyaz renk. kötü olan ne ? yorum yazarken tutarlı yazın lütfen
Konu TALENJEKTAZİ tarafından (23-12-2016 Saat 17:03 ) değiştirilmiştir.
ya senin söylemenle hevesim mi kırılcako fotoda gördüğün mavi park ampulu. beyaz diye aldım mavi çıktı değiştirdim. ne kadar gerildin. roman yazmışsınız ama okumadım valla yazik gunah zamanima
Konu TALENJEKTAZİ tarafından (23-12-2016 Saat 17:02 ) değiştirilmiştir.
mavimsi çıkan sey park ampulubeyaz diye taktığım park ampulu vardı mavi çıktı degistirdim
![]()
Konu TALENJEKTAZİ tarafından (23-12-2016 Saat 17:01 ) değiştirilmiştir.
abov forumlar ölmüs herkes laf sokma derdindesanki sibiryada yasıyorum ne sisi allah askına , hayatımda kac kere girdim sise ben
![]()
bu arada o fotoda mavi gibi yanan park ampuluben onlari coktan beyazlarla degistirdim. fotoda mavi ve aşırı parlak çıkmış
alt tarafı park ampulü ne kadar parlak yanıp göz alabilir ki ?
![]()
Alıntı yapmayı öğrenin lütfen, kime hangi cevabı verdiğiniz anlaşılmıyor.
Herkesin anlatmaya çalıştığı farlarınız veya sis farlarınız göz alıyor ya da göz alıyormuş gibi görünüyor fotoğraflarda. Bunu yapmayın. Biz bu gözleri pazarda bulmadık.
Büyük ihtimalle kendi aracınızı şehir içinde ya da şehirler arası yollarda dışardan, dikizden, yan aynalardan falan seyir halinde görmediniz. Bu yüzden farlarınızın göz alıp almayacağını tahmin etmeniz çok zor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)