Maşallah melih kardeşim golf'üde avcılarda ara sıra görüyordum bu aracında efsane olmuş kocaman maşallah siyahın asaleti ilk günki parlaklığı :)
Printable View
Maşallah melih kardeşim golf'üde avcılarda ara sıra görüyordum bu aracında efsane olmuş kocaman maşallah siyahın asaleti ilk günki parlaklığı :)
Hayırlı olsun Melih hayallere kavusmussun Allah ağız tadıyla binmek nasip etsin.
Benmde hayalim hep go kart oturma pozisyonuna sahip arabalar. CRX le 1 sene güzel keyfini almıştım şimdi hedef brz, mx5 yada 124 inşallah nasip olur :)
Meliiiiii maşAllah karşiiim:) Kazasız belasız olsun düğün için satılmayacak olmasınada çok sevindim Yap bi K-Pro:D
Hayırlı olsun kardeşim,Allah kaza bela vermesin..
Yazın Kumburgaz tarafında gözlerim açık olsun :)
maşşallah kardeşim hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız
maşallah kardeşim. allah kaza bela vermsin
Maşallah Melih, zaten facebooktan her hareketi takipteyim :)
Maşallah Allah kaza bela vermesin abi güle güle kullan. Modifiye konusunda zevkini beğendiğim nadir insanlardansın, bundan önceki tüm araçlarında her şeyi tam kıvamındaydı, inşallah bunda da aynı şekilde devam edersin. Nazar değmesin.
maşAllah kazasız belasız çok diri duruyor
ep3 candır uzun süre bindim hala aklım ondadır :) hayırlı olsun kazasız belasız bin
Maşallah BuNe Typer :) StanceMelih :)
Golf çok iyiymiş . kazasız belasız kullanın type R da çok güzel yürür
masAllah melıhım guzel gunlerde kullanmak nasıp olsun
İyi günlerde kullan, bende de FN2 yer etti, en keyif aldığım araçtır, umarım bir ara bende hayali bir çalışma yapabilirim :)
Allah kaza bela vermesin fazlasıyla güzel bir araç inşallah bir gün bizede nasip olur :)
Maşallah Melihcim Çok güzel .Allah Kaza Bela Vermesin..
Kardeşim benim Maşallah be :) Takipteyim.
Hayırlı olsun Melih hayellere kavuşmak kadar keyifli birşey yok kazasız belasız kullan.
Bence olmazsa olmaz strut king pedal takımı ve pedallar kırmızı aydınlatma sanırsam jdm versiyonlarda vardı Mertcan biliyor.
Melih maşallah , hayırlı olsun.