maşallah melıh guzel makına kazasız belasız
Printable View
maşallah melıh guzel makına kazasız belasız
pejoya ne oldu ben onu merak ediyorum :)
eski xxx typer denmemesi kadar önemli birşey olabilir mi bir typer için Maşallah...
kırmızı kemer güzel olur kanka maaşallah :)
Ufak tefek yapicaz kanka Sağolasın :)
Çok teşekkürler :)
Teşekkürler cumlemize :)
XSİ'i yaklaşık 7 ay once zorla aldılar elimden. 96 doğumlu bir kız kardesim kullaniyor.
İlk plakasi olma avantanji cok guzel gerçekten sagolun :)
Eyvallah yavrum yapıyoruz insallah :)
Maşallah kankacım Allah kaza bela vermesin dokunuşlarınla daha iyi olacagına eminim :)
Maşallah Allah kaza bela vermesin Maşallah :)
Melih bişey sorucam kardeşim; benimde yazlığım Kumburgaz'da bundan 2 sene evvel plakaları hatırımda değil 1 kırmızı Vti Civic, 1 tane de mavi 1.6 Sport Civic bu araçların sahiplerini tanımıyorum ama baya bi roll yapmıştık Kumburgazdan Kamilobaya kadar, sen tanıyormusun bu araçları orada Kamiloba'da?
Çocukluk hayalleri önemlidir bırakmaz insanın peşini:) kazasız belasız kullanmayı nasip etsin Allah.
Bu bahaneyle app plaka içinde sana ulaşmış olalım :)
Masallah cok guzel. Insanin hayallerine kavusmasi kadar guzel bisey yok. Iyi gazlamalar kazasiz belasiz surusler dilerim :))
Maşallah kazasız belasız,Rabbim mutluluğunuzu daim etsin.Benimde hayalimdir ep3 inşallah bir gün banada nasip olur :)
Allah razı olsun çok teşekkürler :) Tabikide yardımcı olurum :)
Eyvallah Sinan'ım :)
Aleykum selam iletirim tabi :)
Amin insallah Nasip olur çok teşekkürler :)
Bn type_R a maşallah efm s2000 in sahibi doktorun arabasıydı ilk sahibinden yusuf aldı az kullandı sonrada size satmış hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin gecmişi seceresi temiz bir type_R iyi günlerde kullanmanız dileğimle
Maşaallah çok güzel
Şükür Kavuşturana Allah Ayırmasın :D MaşAllah Abim .