Maşallah Barış kardeşim geçen sene geldiğinde canlı canlıda gördüm bizim için çok özel bir araba dc5
bu sene geldiğinde mutlaka haber ver hatta haziran başı gibi gelirsen typer toplantısına bekleriz
Ep3 de öyle hepsi hayalimizde vardı, gerçekleştirmiş olmak çok güzel Temmuz 2 si akşamı İstanbuldayım, malesef hazirana yetişemiyorum ama biz her türlü görüşürüz
Güzel seçim yapmışın.
Sürekli görüyordum bunu
Hayırlı olsun..
Teşekkürler bu aracı çok temiz bakan birinden aldım yoksa typer gerçekten düşünmüyodum. Çocuk özene bezene jıaponyadan ilk sahibinden almış ikinci sahibide Kıbrısta kendisiydi. 6 ay uğraştım bu arabayı alabilmek için 2015 mayıs gibi aldım
Kıbrısta okuduğum zaman tadına bakmıştım hem bunu hem accord R sürmüştüm, güzel araç güzel günlerde kullan ayrılmak zor olucak
Euro r larda çok güzel bunlara göre biraz ağırlar sadece Şuan için buraya yerleştim vatandaşlık hakkımı aldıktan sonra Turkıyeye dönersem eğer vatandaşlığımı bırakıp aracı Turkıyeye sokmak ıstıyorum
Maşallah Allah kaza bela vermesin, gerçekten çok şık duruyor.
Nacizane önerim, ben olsam arka silecek iptali yapardım.
Araç fabrikadan çıktığı gibi şuan için çok oynamadım katalizör bile üzerinde başlıyacaz inşallah Fakat şuan için arka camlar siyah olduğu için bi yagmur yağsa sileceği çalıştırmassak gözukmuyor cam biraz yatay oldugu için üzerinde kalıyor
Teşekkürler K20a olarak geçiyor. Normal k20a2 den fark olarak Egzantrik,pistonlar,beyin,enjektörler,egsoz sistemi,sanzuman birçok şey farklı. Kilo 1150kg.225 hp. Japonya kendi iç piyasasına farklı modeller üretiyor buda japonyadan geldi.