Uzun bir aradan sonra güncel çekelim konuya.
Jantlarımıza amblemlerimizi yapıştırdık, bu şekilde daha da güzel oldu. Bir süre bu şekilde devam edeceğiz, varsa fikir ve öneriniz memnuniyetle dinlerim.
1)
2)
3)
4)
![]()
Uzun bir aradan sonra güncel çekelim konuya.
Jantlarımıza amblemlerimizi yapıştırdık, bu şekilde daha da güzel oldu. Bir süre bu şekilde devam edeceğiz, varsa fikir ve öneriniz memnuniyetle dinlerim.
1)
2)
3)
4)
![]()
Accordlara bayılıyorum hele böyle yere basık ve güzel jantla kombin edilmiş olanları harika duruyorlar. Allah kaza bela vermesin. Yanlız ön farlar sanki solmuş gibi geldi yada foto açısından olabilir.
Araba bütünüyle güzel ama şu jantın nadide olması arabaya bu kadar yakışmasından sonra bence çok arayışa gerek yokmuş maşallah bu arada
![]()
#RenaultSport Clio-R
Çok teşekkür ederim. Far sararması maalesef bu araçta kronik problem. Ne kadar temizlense de bir süre sonra bu hale geliyor, makyajlı kasada bu problemi çözdüler, uygun yollu bulursam alacağım. Uyarınız için çok teşekkürler.
Çok teşekkür ederim. Kesinlikle çok güzel bir jant fakat en güzeli de elinde olsa insanın hep farklının peşinde. O yüzden imkanım oldukça her türden jantı aracımda kullanmak istiyorum.
Tekrardan bir güncel çekelim.
Yazın gelmesi ile birlikte yazın kullanacağım yeni jantlarıma kavuştum. Bir kez daha anladım ki bu arabanın ilacı bu jantlar. Daha önce kullandıklarım ofsetli olmadığı için içime tam sinmemişti fakat ofsetli hali ile birlikte görmek istediğim görüntüye ulaştım. Bir sonraki aşama jant sticker-kaliper kapağı-bijon renklendirmesi olacak. Şimdilik jant rengi olarak böyle kalacak, kafamda güzel bir renk belirlediğimde jantların rengini değiştirebilirim.
Olumlu olumsuz tüm yorumlara açığım.
![]()
jantlların rengini acil değiştirmelisin aracın tüm ağırlığını ve havasını almış bence
onun dışında söylenecek tek şey kazasız belasız cezasız sürüşler
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Jantlar krom olsa çok mu abes olurdu acaba ;? Ama beyaz olmamalı takata red de olabilir yada stopların kırmızısından kan rengi
Jant rengi olarak Gun metal guzel olur die dusunuyorum. Beyaz renkten en kisa zamanda kurtulman lazim arabayi bogmus![]()
Life is Too Short To Stay Stock
Beyaz renk çok çiğ durmuş![]()
jantlar bronz yakışır deyip kaçıyorummaşallah
Emniyet kemeri sizi koltuğa değil hayata bağlar!
F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
Herkese tekrardan selamlar.
Bmw e92 m3 fiber tamponu söküp, yerine Euro R plastik tamponu taktık, ön farları elden geçirdik. Bu şekilde ön taraf ciddi anlamda farklı hale geldi. Arka cam üstü spoiler kötü hale gelmişti, onu yeniledik. Bir sonraki aşama jant rengi ve ön panjur işlemi olacak. Olumlu olumsuz tüm yorumlara açığım. Jant rengi konusunda da hala kesin bir sonuca ulaşamadım maalesef.
![]()
kanımca ön taraf daha iyi olmuş.kazasız belasız.jant rengi dışında gayet güzel.
Çok teşekkür ederim. Benim için de kafa şuan çok daha iyi oldu. Jant rengi konusunda arayışlarım devam ediyor, kararsız kaldığım için bu şekilde şuan.
Çok teşekkür ederim. Jant için sticker hazır fakat öncelikli olarak jantları boyamam gerekiyor. Daha sonra bijon, sibop kaliper renkleri ile jant rengini kombin edip eklemeleri yapacağım inşallah.
Sonunda jant renginde karar kıldım, beyaz jantın çiğ duruşundan sonra çok daha güzel geldi gözüme.
Olumlu olumsuz tüm yorumlara açığım.
![]()
hocam jantta göbek yokmu ? ortası farklı bir renk olsa birde diskler boyansa daha iyi olur gibi..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)