User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
40 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Yetim Civic - Orphan Civic - Ömrümü Çürüten Hastalık :)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı weST.27 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güzel toplamışsınız temiz olmuş fakat jant lastik malesef zevk meselesi ama iğrenç duruyor hiç tarzım değil. ünal turan işi ...
    Yorumunuz için teşekkürler hocam. Bir önceki yorumumda söylediğim gibi ofsetsiz spoon benzeri bir jantım daha var. Onları beyaza boyattıktan sonra alternatif olarak kullanabilirim. Aslında ofsetli jant ve camber bana göre bu aracın ruhunda var tabi bu şahsi fikrim. Hani derler ya cambersiz honda balkonsuz eve benzer diye. Bende o şekilde düşünüyorum aslında. Bu jant'da aldığımda yeni yeni Türkiyede kullanılmaya başlanmış herkesde olmayan bir janttı. İlerde durumları toparlayınca yine ofsetli ama Türkiyede olmayan yada sayısı bir elin parmaklarını geçmeyen orjinal bir jant getirtebilirim.

Alıntı E46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nazar degmesi kazasiz cezasiz ��
    Teşekkürler hocam. Amin

Eray35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gerçekten maşallah ilk halinden sonra evrim geçirmiş mükemmel olmuş biraz daha kendinizi toparladıktan sonra boya kaportaya girdimi bebek gibi çıkar

Jam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah çok güzel olmuş ilk halinden eser kalmamış

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maasallah fakat hayal kırıklıgına ugradım konuya girdigimde..

Ben böyle kaporta boya restore konularına hasta oluyorum fincan fincan kahve bitirip keyifle okuyorum konuya girince hah bi restore daha dedim fakat siz kısa kesmisiniz moralim bozuldu !! Keske yapım asamalarını vs. de koysaydınız daha keyifli olurdu. Bende 206 cabrio topluyorum konuda herseyin tek tek fotosunu koyuyorum keyifli olsun diye

Allah kaza bela vermesin rengi çok hos..

tolgaaydın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah, Allah kaza bela göstermesin maddiyat ve zaman harcadığınız belli oluyor
    Eğer burada durup daha ileri gitmeyeceksek, niçin bu noktaya kadar geldik?

burcinkarabacak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah çok emek harcanmış. Kazasız cezasız güzel günlerde kullanın

Saygılar
    Punto Evo Mjet - ANKARA (Sold)
    Bravo 1.6 120Hp Sport Style Dua.(Sold)
    Passat Variant 16 1.6 TDI DSG Highline(Sold)
    Passat Variant 2024 1.5 eTsi Elegance

optimus_prime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tam pimp my ride olmuş

eski sahiplerine sövsen yeridir

Gar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah diriltmişsiniz arabayı güzel günlerde kullanın. Benim sevmediğim tek yeri jant ve kamber oldu. Kamberi nedense hiçbir arabada sevemiyorum, zevkler ve renkler meselesi. Onun ışında ufak şeyler var ama onlarda yapılacaklar listenizdeymiş. Hayırlı olsun tekrardan

Ayrıca böyle 0km alınıp direk konusu olan değilde sizinki gibi hikayesi olan ayrıntılı anlatımlar çok hoş oluyor sıkılmadan okuyup daha yokmu diyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı samara Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah.Emek olan herşey güzeldir.Araç baya değişmiş
    Teşekkürler hocam. Elimden geldiği kadar
    Alıntı Eray35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gerçekten maşallah ilk halinden sonra evrim geçirmiş mükemmel olmuş biraz daha kendinizi toparladıktan sonra boya kaportaya girdimi bebek gibi çıkar
    Teşekkürler hocam. Araç komple kaporta & boyaya girdi fakat kötü bir tecrübe oldu benim için. Dört dörtlük bir iş olmadı. Onuda zaman içerisinde hallettirecem artık.
    Alıntı Jam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah çok güzel olmuş ilk halinden eser kalmamış
    Teşekkürler hocam. Becerebildiğim kadarıyla süslüyorum işte.
    Alıntı RedELite Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maasallah fakat hayal kırıklıgına ugradım konuya girdigimde..

Ben böyle kaporta boya restore konularına hasta oluyorum fincan fincan kahve bitirip keyifle okuyorum konuya girince hah bi restore daha dedim fakat siz kısa kesmisiniz moralim bozuldu !! Keske yapım asamalarını vs. de koysaydınız daha keyifli olurdu. Bende 206 cabrio topluyorum konuda herseyin tek tek fotosunu koyuyorum keyifli olsun diye

Allah kaza bela vermesin rengi çok hos..
    Hocam yorumunuz için teşekkürler. Valla anlatsam roman olur cinsinden aslında konu. Aracı her aldığım parçanın her yaptırdığım için uzunca bir hikayesi var aslında fakat buraya yazmaya kalksam kimse okumaz diye yazmadım İnşallah bir daha ki sefere. Yapım aşamasında fotoğraf almayı her seferinde ihmal ettim. Görsel azlığı da bu yüzden.

Alıntı tolgaaydın Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah, Allah kaza bela göstermesin maddiyat ve zaman harcadığınız belli oluyor
    Teşekkürler hocam. Evet fazlasıyla maddiyat ve zaman oldu Forumdaki üstadların yanında yaptıklarımız hiçbirşey ama sanırım harcadığım para ile şu anda 2,5 EG sahibiydim

Alıntı burcinkarabacak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah çok emek harcanmış. Kazasız cezasız güzel günlerde kullanın

Saygılar
    Teşekkürler hocam Amin. Saygılar
    Alıntı optimus_prime Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tam pimp my ride olmuş

eski sahiplerine sövsen yeridir
    Eski sahiplerini sürekli anıyorum! hocam Söylediğiniz programı hiç izlemedim sanırım en kısa zamanda izleyecem

Alıntı Gar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah diriltmişsiniz arabayı güzel günlerde kullanın. Benim sevmediğim tek yeri jant ve kamber oldu. Kamberi nedense hiçbir arabada sevemiyorum, zevkler ve renkler meselesi. Onun ışında ufak şeyler var ama onlarda yapılacaklar listenizdeymiş. Hayırlı olsun tekrardan

Ayrıca böyle 0km alınıp direk konusu olan değilde sizinki gibi hikayesi olan ayrıntılı anlatımlar çok hoş oluyor sıkılmadan okuyup daha yokmu diyorum
    Teşekkürler hocam. Jant konusunda tavsiyeleri dikkate alıp ilerleyen zamanda jant değişikliğine gidecem gibi. Camber konusunda ise elbette zevk meselesi ama nedense aklıma HB kasa honda denildiğinde ilk camber geliyor. Zaten abartı değil hocam. Birkaç derecelik bir açıklık var. Aslında çok dikkat etmeyince gözükmüyor diyebilirim

drago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    54 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah, Allah kaza bela vermesin, plaka ve jant hariç beğendim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah araç elinizde hayat bulmuş. Benim civic'ler de en sevdiğim kasadır İnşallah bize de nasip olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı drago Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah, Allah kaza bela vermesin, plaka ve jant hariç beğendim
    Teşekkürler hocam. Plaka konusunda tavsiyeniz varsa alabilirim. Şu anda beyaz çerçeveli kalın yazılı app var.
    Alıntı Mahmood Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah araç elinizde hayat bulmuş. Benim civic'ler de en sevdiğim kasadır İnşallah bize de nasip olur
    Teşekkürler hocam. inşallah daha iyileri nasip olur size.

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dostum masallah bundan sonrada agiz tadiyla binersin umarim. Araba nerelerden nerelere gelmis. Emeklerinin karsiligini almissin. Gule gule bin

braga26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah kaza bela vermesin büyük emek+zaman+sabır harcamışsınız maddi boyutu saymıyorum bile

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok güzel olmuş yalnız şu jant lastik kombinasyonundan artık kusasım geliyor.
    Bi arkadaşımda çakma m3 jantını ae101 takıp böyle yapmış iğrenç duruyor boş gösteriyor arabayı ama zevk tabi
    Maşallahı var ciddi emek vermişsiniz helal olsun

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güle güle binmek nasip olsun.. Bizde senin gibi bi durum yaşamıştık,ben okurken abim 80p lira maasla kredi cekip 5 bucuk liraya sahin almistik gece yarısı sabah baktigimizda ise artik cok geçti alim satimi da araci gormeden yapınca olanlar oldu ) güle güle binmek nasip olsun.. Nacizane tavsiyem,jant konusunda ayni fiyatlara rpf01 bulabilirsiniz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MCN21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum masallah bundan sonrada agiz tadiyla binersin umarim. Araba nerelerden nerelere gelmis. Emeklerinin karsiligini almissin. Gule gule bin
    Teşekkürler hocam Allah razı olsun.
    Alıntı braga26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah kaza bela vermesin büyük emek+zaman+sabır harcamışsınız maddi boyutu saymıyorum bile
    Teşekkürler hocam. Bende artık maddi boyutu saymıyorum. En son 15bin liradan sonra hesaplamayı bıraktım

Alıntı Tayfun.O Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok güzel olmuş yalnız şu jant lastik kombinasyonundan artık kusasım geliyor.
    Bi arkadaşımda çakma m3 jantını ae101 takıp böyle yapmış iğrenç duruyor boş gösteriyor arabayı ama zevk tabi
    Maşallahı var ciddi emek vermişsiniz helal olsun
    Teşekkürler hocam. Jant konusunda herkes aynı fikirde gördüğüm kadarıyla. Bu aralar sıkıntılar büyük ama kendimi toplar toplamaz farklı bir modele dönecem.

Alıntı AşkınS. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güle güle binmek nasip olsun.. Bizde senin gibi bi durum yaşamıştık,ben okurken abim 80p lira maasla kredi cekip 5 bucuk liraya sahin almistik gece yarısı sabah baktigimizda ise artik cok geçti alim satimi da araci gormeden yapınca olanlar oldu ) güle güle binmek nasip olsun.. Nacizane tavsiyem,jant konusunda ayni fiyatlara rpf01 bulabilirsiniz..
    Teşekkürler hocam tavsiyenizi değerlendirecem. Sizecde çok geçmiş olsun. İlk arabamı ilk arabası olan bir gençten alınca böyle oldu malesef. Gerçi ondan önceki sahibininde pek farkı yokmuş. Elimden geldiği kadar birşeyler yapmaya çalıştım. Aracı değiştirip değiştirmeme konusunda kararsızım. Aklımın bir köşesinde hep cabrio bir araç var. Eğer değiştirirsem eksiklerini tamamladıktan sonra satarım. Ama yok değiştirmezsem Türkiye'de ciddi ciddi bilinen bir EG yapma yolunda ilerleyecem inşallah

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Orcun_Simsek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkürler hocam tavsiyenizi değerlendirecem. Sizecde çok geçmiş olsun. İlk arabamı ilk arabası olan bir gençten alınca böyle oldu malesef. Gerçi ondan önceki sahibininde pek farkı yokmuş. Elimden geldiği kadar birşeyler yapmaya çalıştım. Aracı değiştirip değiştirmeme konusunda kararsızım. Aklımın bir köşesinde hep cabrio bir araç var. Eğer değiştirirsem eksiklerini tamamladıktan sonra satarım. Ama yok değiştirmezsem Türkiye'de ciddi ciddi bilinen bir EG yapma yolunda ilerleyecem inşallah
    Cabrio'yu hazırlıyorum sana Kapikleri hazırla Boyamız bile hazır 2 Haftaya Piyasada İnsallah

drago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    54 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ahahhaah yok fenerliyim ondan dedim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)