Detay işlemlerinden sonra ates etmemıs ates olmus yanıyo masallah
Detay işlemlerinden sonra ates etmemıs ates olmus yanıyo masallah
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Maşallah parlaklığını ağzım açık izledim efsane parlamış tebrik ederim kim yapdıysa efsane işçilik olmuş
Batuhan YÜKSEL®
Güzel araç kazasız belasiz
EVOLUTION X
Valla acı şekilde görmüş olsun hiçbir özellik açılamiyor
Sağol BU rocco
Teşekkürler.
Çok teşekkürler, takibe aldım bakıyorum. Hatta pazargünü Ayvalıkta bir üyeniz bana kart ve ayna kokusu verdi füme 34 plakaArada sorular sorabilirim
Çok teşekkürler.
Vitersi çok rahat kemikli değil, uzun yolda ve şehir içinde gayet rahat gittim geldim.
Teşekkürler
Sağol Görkem, Beetle'a özel ürünler gönder kullanalım![]()
Haftasonu ilk yolumuza gittik İzmir-Ayvalık, AYvalık içi kısa mesafeli sürekli kullanım ve Ayvalık-İzmir. Klima açık 100-110 CC ile gidildi şehir içide klima açıktı. Total Kipada fulledim ve sıfırladım, Mavişehir PO'da tekrar fulledim dönüşte. Toplam 330km yol yaptım 86TL'de pompa attı. Fazlasıyla ekonomik geldi bana. Yazılımla daha da düşer. Uzun yolda 4.5lt-4,7şt yakış tutturuluyor.
Kötü haberse gizli özellikler VAG.comdan açılamıyor
![]()
4,5 dan aşağı nereye düşecek 2 mi yaksın, bu nedir ya![]()
Hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullanın , yapılan detailing işleri son derece başarılı gözüküyor, İzmir'de göçük onarma işlemini nerede yaptırdınız sakıncası yoksa öğrenebilir miyim ?
4 yakarım valla
Dizelsiz 3 olmaz İbocum.
Teşekkürler, ilk mesajımda yazmıştım tekrar yazayım. Detailing Point - Batuhan Özbaltalar tarafından yapıldı. Detaylı bilgiyi;
http://www.techturkey.com/forum/deta...int-izmir.html
Masallah cok güzel olmuş. Güle güle kullan.
Bu hafta 1cm HR Spacerlarımı takıcam.
Sadece haftasonu kullandığım için İzmir-Ayvalık yaptım yine evde Meg sarı şampuan ile yıkadıktan sonra Gtechniq C2V3 attım. Evin önünde de foto çektim.
![]()
maşallah geçici olarak iki gün gezmiştim. sonrasında aklımın köşesinde kalan bir araç. tek şikayetim insanların trafikte yer vermeyişi ve trim sesleri..kazasız belasız sürün kıymetlendiği günler gelecek bence
i'm not a monster i'm just ahead of the curve..
Polo 6r ile ayni bcmyi kullaniyor,cok az sey aciliyor gizli ozellik olarak.Vagcomun sucu yok![]()
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
Cumartesi hazır yazlığa gitmemişken arabanın işlerini aradan çıkarayım dedim. İlk olarak daha öncede yazılımımı yapan Ecufast Alper abi ile iletişime geçtim konuştum ve İzmir Bayisi olan BSM Performance Cem Basmacı'dan randevu aldım.
Aracım performans amaçlı olmadığı için soft ve yakıta yönelik bir yazılım tercih ettim. Yaklaşık gücümüz 125hp.
Özellikle alt devirlerdeki hantallığı ortadan kaldırmak istiyordum ki öle de oldu. Tork ve güç bandı geniş olarak yayıldı ve daha atik daha ekonomik bir kullanım mümkün oldu. Tork artışı ile gücü de daha net hissetmek güzel oldu. Berkay ile geçen gece denedik onunda yaptığı başka denemelerden arabanın gerçek 125hp olduğu ve standart bir 1.4TSI 125 ile aynı gittiğini görmüş olduk. Tüketimim şuanda 0.7lt civarı düştü ama asıl veriyi uzun yola çıkınca görücem.
Buradan önce Alper abiye, daha sonra güler yüzü ve esnaflığı ile Cem Basmacıya teşekkür ediyorum.
Ayrıca Cem Özer kardeşimin yeni araba hediyesi olarak bana hediye ettiği orjinal HR 10mm spacerlarımı arkalara taktırdım. Tam kıvamında oldu, arka tarafı güzel toparladı.
Bu haftada sağ sol çift çıkış OEM difizörüm gelicek ve onu taktırıcam. Bakalım yavaş yavaş toparlıyoruz.
canlıda o kadar da iyi değil arkadaşlar
şaka bir yana, Baran ufak ufak güzelleştiriyorsun, iyi günlerde güle güle kullan.
hala zenci beetle ve 2 buzdolabı beyazı ile photoday yapamadık, satıcam bak ona göre :P![]()
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
Hadi bakalım yazılımın da hayırlı olsun bro
ESP-ASR işini de halledelim bi ara, lâzım olur sana şimdi İzmir asfaltında![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)