Masallah,araba yakisikli duruyo .kazasiz belasiz surusler dilerim
ufak bi güncel çekelim
bu zaman zarfında rutin yağ bakımımız yapıldı ve koray kankam( @koray ozan ) sağolsun her arabamda oldugu gibi pasta cila boya korumasını yaptı cıncık gibi çıkardı arabayı
koray dışıyla uğraşırken bende aracın içini temizledim taban tavan koltuklar döşemeler vs baya pisti tertemiz oldu , atas vinet kullandım, dış kısmın fotoları yok koray fotoğraf makınasını unutmuş bende içeriyle uğraştıgımdan çekemedim
koltukları söktükten sonra tesisatın kablolarını toparladım baya dağınıktı
plastik trimleri detay fırçasıyla köpürterek temizledim
sol stobun içinde biraz toz vardı saf suyla çalkalayıp hava tuttum oda aradan çıktı
sökmüşken buralarıda temizleyelim pis kalmasın
koltuklar en yorucu ve uğraştırıcı kısımdı hiç foto çekmemişim ama koray beni çekmiş
işimiz bittiğinde boyadaki mor simleri görmek bütün yorgunluğu aldı gitti resmen
sabah 9 aksam 10 , 13 saat uğraştık saolsun @bombacı berat kankamda yardımdaydı herzamanki gibi
buda bonus olsun
şimdilik bukadar bir sonraki güncelde görüşmek üzere![]()
Zamanında ilanda bi astra gtc vardı 2.0 üstünde vossen cv3 vardı vossenin modası geçsede ben çok yakıştırmıştım GTC ye. Ama boyutları aracın basıklığıda etki etmiştir. Bi deneyin isterseniz gun metaldi bu arada rengi jantın
maşallah kanka![]()
Abim saolasin tesekkur ederim
Tesekkurler
tesekkurler , oem dışında jant dusunmuyorum olursa 2.0 turbo janti takarim
Eyv kankam ellerinde hayat bulan araclardan sadece biri bu![]()
Ne kadar çirkin bir gtc her gün görüyorum hiç hoşuma gitmiyor..Maşallah kardeşim
![]()
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)