A3 ümü sattıktan sonra şimdiki konuğumuz Opel Astra Gtc
aslında a3 den aşırı derecede memnundum fakat napalım yine kaşıntı tuttubirazda borç harç felan derken satmaya karar verdim
aracımı satmadan bulmuştum gtc yi sahibide sağolsun 1 ay felan bekledio şekilde almış olduk
ids+ sport tuşu adaptif bixenon far vs model yılının en dolusu dicem değil panaromik cam tavanımız yok
ilk halinden pek fotoğraf yok çekmemişim hiç yinede sırayla ilk günden bugune ekliyorum
alıralmaz amerikan parkımızı yaptık kapı önünde
üstünde kışlık lastikler vardı yazlık lastikleri yoktu bende kışlıklar hiç olmasın diye kemal kankamdan turbo jantlarıyla lastiklerini aldım
tamponlarımız rezildi taş izleri sürtmelerden leş olmuştu ön-arka tamponumuz boyandı tampondaki amg sinyali iptal edildi
bu arada far ampullerimiz değişti ikisi birlikte , birini tek değiştirmişler renkleri tutmuyordu
boyacıdan çıktık direk amortisörcüyeönlere coil arkalara soğuk pres yapıldı , bu arada muhurlu applerimizi vernikleyip taktık
cam filmlerimiz tabiki doha camfilm
herzamanki yerimizden bir fotoğraf![]()
son olarakta kafayı birazdaha bastık ve arkalara 7075 aliminyum malzemeden kendi imalatım olan spacerları taktık
şuan son durum bu jant konusu biraz karışık aracın bijon ölçüsü 5x110 jantcılar felan hep 5x112 takıyor kimisi sıkıntı olmaz diyor kimisi tavsiye etmiyor 5x110 olarakta çok fazla jant seçeneği yok , mevcut herkesin taktıgı opc jantlarınıda ben sevmiyorum o yüzden jant işi karışık yani![]()
bugüne kadar her aracımda emeği olan ustam bombacı berata , doha camfilm akın abime , jantlarını veren kemal kankama , bukadar basık olmasına rağmen felaket konforlu bir coil yapan ferhat abime tekrar burdanda teşekkürlerimi sunuyorum
araçta değişiklik yaptıkca burayı guncellicem inşallah![]()