Of of Allah korumuş, çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.
Çok geçmiş olsun valla üzüldüm ama size bişey olmamış en azından allah korumuş
Bunlara çikolata istediğinde fare zehri vermeyen bakkalın amk.....
Ben de aynı şekilde ışıkta görünce bi kötü oldum :/ Çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim, Amîn.
Aynen öyle sevilmişim zamanında herhaldeÇok teşekkürler
Çok teşekkür ederim, ihmal etme durumum malesef yok zaten :/
Çok teşekkür ederim, Amîn.
Aynen öyle hocam, sonuçta amacı seni korumak olan bi cihazdan çıkıyosun. Görevini yapması sevindiriciÇok teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim, inşallah.
Çok Teşekkür ederim hocam.
Gönül isterdi ki şuna bi v6 swaplayıp body kitle göstereyim ama kendi zetec'i bile yandıÇok teşekkür ederim, amîn.
Çok Teşekkür ederim hocam, aynen öyle düşünüyorum.
Çok teşekkürler, Amîn.
Amîn hocam en kötüsü bu olsun dilekleri bende de mevcutÇok Teşekkürler.
Aynen en azından hayatî bir durumum yok, buna da şükür. Çok teşekkürler![]()
Büyük geçmiş olsun. sıkıştıran mahlukat bulundu mu acaba
Ah be kardeşim, çok üzüldüm başından geçenlere. Samimi üslubunla, sitedeki bir çok kişi gibi benim için de, hiç tanımadan içimin ısındığı insanlardansın.
Kaza esnasında şok olmaman, aldığın darbeye rağmen araçtan çıkabilmen mucize olmuş.
'Emniyet kemeri' demeden de geçmek istemiyorum.
Umarım en kısa zamanda eski sağlığına kavuşursun.
Allah tekrarını yaşatmasın, bununla gelmiş geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederim, amîn.
Çok teşekkür ederim, umarım hızlı olacak
Çok çok teşekkür ederim
Aynen öyle, 1. Allah 2. Araba kurtardı resmen, çok teşekkür ederim..
Çok teşekkür ederim. Malesef hocam, etrafta mobese yok. Gecenin 2:30'u olduğundan gören de yok :/ Sadece son kasa beyaz bir astra sedan olduğunu hatırlıyoruö.
Çok teşekkür ederim, amîn
Çok teşekkür ederim.
Oldu da bitti maşallah![]()
Teşekkürler
Çok teşekkürler
Hocam böyle düşünmenize çok sevindim1 dakikalık bayılma ve ardından sıcaktan uyanma ile nolduğumuzu şaşırdık zaten. Aslında teknik olarak darbe almadım, araç havalanıp düşünce belim kırıldı, emniyet kemeri olmasa boynum kırılmıştı kesin :/ Çok çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim, umarım yaşatmaz![]()
Aynısı bızım bı tanıdığa da oldu şerefisizin biri sollarken sol ön camurluktan vurup arabanın dengısını bozuyor. 4-5 takla attıktan sonra duruyor nasıl şağ çıktılar hala şaşkınız birisinin sizinkisi gibi beli kırıldı yürümesi biraz zaman aldı pes etmeyin sizde. Vuran kişi toparlayıp kaçmış dönüp bakmamış bile. Bununla gelmiş geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin
çok geçmiş olsun. sizlere birşey olmamış ya önemli olan o. gelen mala gelsin. umarım en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.
Life is Too Short To Stay Stock
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)