User Tag List

Sayfa 4/6 İlkİlk ... 23456 SonSon
96 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Göze Geldik, Sadakamız Olsun...

emre55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PULAT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bana gelince sanırım bu prosedürlere bişeyler ilave oluyor. Bugün aradım eksperi tekrar hani dönüş yapacaktınız dedim. beyefendi bu süreç daha uzar ben size söyleyeyim dedi. sebebini sordum. firma demişki 3 farklı servis ve 3 farklı sanayi esnafından da fiyat teklifi alın. bunlarda cevap olarak zamanımın olmadığından mutabakatlı yaptırmak istediğimden bahsetselerde fayda etmemiş. ben galiba mahkemelik olacağım bunlarla.
    Öyle bir dünya yok bunlar neyin peşinde ya ? 3 farklı sanayi esnafından fiyat almak nedir, sigorta anlaşmalı yerlerinden fiyat alır, senin aracın bulunduğu servise sunar bu fiyata yapıyor özel servis, sizin serviste okeylerse o fiyatı o paraya yapar olur biter. Ciddi yaklaşık 2.5 senedir bu işle uğraşıyorum böyle saçmalık görmedim abi.
    AKKAYA OTOMOTİV KAPORTA&BOYA SERVİSİ
    İstanbul / Kartal

anamur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun..
    Renault Sport

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emre55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öyle bir dünya yok bunlar neyin peşinde ya ? 3 farklı sanayi esnafından fiyat almak nedir, sigorta anlaşmalı yerlerinden fiyat alır, senin aracın bulunduğu servise sunar bu fiyata yapıyor özel servis, sizin serviste okeylerse o fiyatı o paraya yapar olur biter. Ciddi yaklaşık 2.5 senedir bu işle uğraşıyorum böyle saçmalık görmedim abi.
    Dün aradım afedersin sçtım sıvadım önce sigortaya sonra ekspere. sigortaya dedimki kardeşim eksper size sunmuş beğenmemişsiniz. size soruyorum rapor gelmedi diyorsunuz beni oyalamaya hakkınız yok gibisinden. tekrardan ekspere yönlendirince sinirim bir kat daha arttı. eksperi aradım birine yönlendirdi santral. telefonu açana başladım saydırmaya. akabinde bir kadın kaptı telefonu. beyefendi arkadaşa kızmanıza gerek yok biz elimizden geleni yapıyoruz filan dedi. dedim kardeşim 3 hafta oldu bana çarpan cebinden yaptırdı arkamdaki aracında tamiri bitmiş ki audi a3 marka aracın ön tarafını komple yenilemişsiniz. benim 98 model arabammı sigortaya yük oldu bu kadar dedim. hem dedim eksperler bağımsız olmalıyken bana resmen sigorta ayakçılığı yapıyorsunuz ayıptır. avukatımla görüştüğümü gerekli yasal prosedürü öğrendiğimi ve aracı kendi imkanlarımla yaptırmaya başladığımı artık muhattap olarak avukatımla görüşmeleri gerektiğini söyledim. cümlemi bitirir bitirmez telefondaki hatun kişi, eksper firması sahibi serkan beyin bir teklifini iletti. şöyleki, ben kendi imkanlarımla yaptıracağım. hangi parçayı kaç paraya aldığımı liste haline getireceğim. eski ve eskilerin yerine takılan parçaların tek tek fotoğraflarını çekeceğim ve bu belgeleri onlara ileteceğim. onlarda ettiğim masrafları bana iade edeceklermiş. tamam kabul dedim. ama madem bu şekilde olabiliyordu başından beri neden taleplerimi geri çevirdiniz filan derken kadın bişey diyordu telefon kapandı.

emre55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dün aradım afedersin sçtım sıvadım önce sigortaya sonra ekspere. sigortaya dedimki kardeşim eksper size sunmuş beğenmemişsiniz. size soruyorum rapor gelmedi diyorsunuz beni oyalamaya hakkınız yok gibisinden. tekrardan ekspere yönlendirince sinirim bir kat daha arttı. eksperi aradım birine yönlendirdi santral. telefonu açana başladım saydırmaya. akabinde bir kadın kaptı telefonu. beyefendi arkadaşa kızmanıza gerek yok biz elimizden geleni yapıyoruz filan dedi. dedim kardeşim 3 hafta oldu bana çarpan cebinden yaptırdı arkamdaki aracında tamiri bitmiş ki audi a3 marka aracın ön tarafını komple yenilemişsiniz. benim 98 model arabammı sigortaya yük oldu bu kadar dedim. hem dedim eksperler bağımsız olmalıyken bana resmen sigorta ayakçılığı yapıyorsunuz ayıptır. avukatımla görüştüğümü gerekli yasal prosedürü öğrendiğimi ve aracı kendi imkanlarımla yaptırmaya başladığımı artık muhattap olarak avukatımla görüşmeleri gerektiğini söyledim. cümlemi bitirir bitirmez telefondaki hatun kişi, eksper firması sahibi serkan beyin bir teklifini iletti. şöyleki, ben kendi imkanlarımla yaptıracağım. hangi parçayı kaç paraya aldığımı liste haline getireceğim. eski ve eskilerin yerine takılan parçaların tek tek fotoğraflarını çekeceğim ve bu belgeleri onlara ileteceğim. onlarda ettiğim masrafları bana iade edeceklermiş. tamam kabul dedim. ama madem bu şekilde olabiliyordu başından beri neden taleplerimi geri çevirdiniz filan derken kadın bişey diyordu telefon kapandı.
    Valla abi tam şerefsizine denk gelmişsin, birde abi bunların anlaşmalı yerleri var parçaları aldıkları, sen parçayı misal 3 liraya alırsın, sonradan biz o parçayı 2 liraya tedarik ediyorduk gibisinden ayak yapabilirler. Mütabakat yapman çok iyi olurdu da böyle gerizekalı eksper görmedim, anadolu yakasında hemen hemen hepsiyle iş yaptım böyle değişiği denk gelmedi. Ama şu bi gerçek kalayı basmadan sövmeden adam akıllı iş yapmıyor geneli. Bu arada hangi sigortadan yapılıyor abi aracın ?
    AKKAYA OTOMOTİV KAPORTA&BOYA SERVİSİ
    İstanbul / Kartal

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sompo Japan sigorta. Gelen eksperde Serkan Ayaydın firmasından

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben zaten çekici parası ne bileyim düzceye git gel yol masrafı araç kiralama masrafı vs parça rakamlarının üzerine ilave edeceğim. Onların para kırpma girişimlerine karşın ayrıca eksper çağırıp rapor tutturacağım masraf budur gibisinden. Sonrasında itilafa düşersekte zaten gözü kararttım mahkeme yoluyla faiziyle tahsilini talep edeceğim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pazartesi günü sigorta ve ekspere çektiğim azarlar işe yaramış olacakki dün eksper firmasından arayıp bana servis ve sigortadan dert yanarak defalarca özür dilediler. Aracınızı gönül rahatlığıyla tamir ettirebilirsiniz dediler. 6500 tl ödenek çıkarmış sigorta. Bu para görünen haliyle bize yetecek gibi duruyor. Ekstra ufak bir iki düzenleme daha yapacağım artık oda keseden gidersede sineye çekeceğim. Allah ın izni ile eskisi gibi güzel bir araba olacak. Sanayideki kaportcı arkadaşım abi arka tampon ve bagaj kapağına gerek yoktu keşke onları almayaydın dedi lakin vidalı sökülüp değişebilen bir parçanın macun yardımıyla adam olması yerine değişmesinin daha iyi olacağını söyledim. Bismillah dedik başlıyoruz.

AliGizda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pazartesi günü sigorta ve ekspere çektiğim azarlar işe yaramış olacakki dün eksper firmasından arayıp bana servis ve sigortadan dert yanarak defalarca özür dilediler. Aracınızı gönül rahatlığıyla tamir ettirebilirsiniz dediler. 6500 tl ödenek çıkarmış sigorta. Bu para görünen haliyle bize yetecek gibi duruyor. Ekstra ufak bir iki düzenleme daha yapacağım artık oda keseden gidersede sineye çekeceğim. Allah ın izni ile eskisi gibi güzel bir araba olacak. Sanayideki kaportcı arkadaşım abi arka tampon ve bagaj kapağına gerek yoktu keşke onları almayaydın dedi lakin vidalı sökülüp değişebilen bir parçanın macun yardımıyla adam olması yerine değişmesinin daha iyi olacağını söyledim. Bismillah dedik başlıyoruz.
    Olayın bir sonuca bağlanmasına cidden çok sevindim abi, umarım en kısa zamanda toparlarsın. Takipteyim. Arabanın toplanış aşamalarınıda paylaşacakmısın abi bizimle?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dün birkaç kare fotoğraf çektim ön düzen yapılırken. Özellikle sigorta bolca fotoğraf istiyormuş. Tembihledim ustalara. Birde ***** durumlardan dolayı kamu çalışanlarının izinleri donduruldu. O yüzden başında çok bekleme şansım yok gündüzleri. Zaten ön düzendeki birkaç eksik parçanın gelmesini bekliyoruz yarın ön düzen bitecek sonra boya kaporta. Fotoğraflar için ayrı başlık açmam burdan devam ederim belki. Sonra bazı arkadaşlar kızıyorlar kuyruk acılarından mı artık bilmem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    YENİDEN DOĞUŞ
    Hayırlısıyla mekanik işler tamam. Kaportaya geçildi. Boya muhtemelen Trabzon da yapılacak. Tayin durumumdan dolayı yetişmez gibi görünüyor. Ustam sadece sol ön çamurluk alaydım diğer parçaları düzeltebileceğini söylediği halde o 3 parçayı tedarik ettim. Zira macunla düzeleceğine sök tak vidalı parça değişsin daha iyi olur dedim. Aldığım parçalarda daha evvel boya yokmuş. O da şansıma artık

gkhn55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sompo Japan sigorta. Gelen eksperde Serkan Ayaydın firmasından
    Bu Sampa Japon genel olarak sıkıntılı bi firma sanırsam,geçen sene arkadaşımın kaskolu wv caddy aracına ilk gelen eksper pert dedi,ikinciye bi eksper daha geldi toplanır bu araba dendi arkadaş itiraz dedince yok şu para bu para pazarlığa tutuştular perte çıkarmadılar aracı.o zamandır uyuzum bu firmaya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Az evvel aradılar yine benden fotoğrafları bekliyorlarmış dosyayı kapatmak için. Dedim keyif yapmıyorum araba tayin kaza derken yarım kaldı
    Önümüzdeki pazartesiden itibaren kısmetse boya kaportanın kalan aşamaları tamamlanacak. Yoğunluktan aşamaları paylaşamıyorum baya foto birikti.

AliGizda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merakla bekliyorum abi, keyfin yerine gelmiş anlaşılan Allah bir kaza bela daha yaşatmasın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabamı kullanmaya başladım ve 1 depo ile klima açık full dolu 100 ü aşağı nerdeyse hiç düşmeden 1030 km civarı yol yaptım dahada bi yerine geldi keyfim yalan yok
    Bu arada takip eden aşamalar şu şekilde.

dj_batukaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    büyük geçmiş olsun.. aslında sigorta kurumunun bu olaylara el atması lazım çünkü bazen işi resmen ib... liğe vuruyorlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu okudum büyük geçmiş olsun. Allah iyi sabır vermiş. Sigorta / kasko yaptırsan ayrı bir dert yaptırmasan ayrı. işin nasıl döndüğünü bileceksin ki işleri yürütebilesin. ama her vatandaş bilgi sahibi olmak zorunda değil ki zaten bu işlerde... herhalde onlara da eksperler 5. sınıf muadil parçaları iteleyip servise fiyat kırdırıp mecbur işçilikten kıstırarak harika araba topluyorlardır diye düşünüyorum. bu yüzden yıllardır kasko yaptırmıyorum

aykutsafakyaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gecmis olsun abi tayin trabzona cikmis anladigim kadariyla oyleyse canli gorelim bi de f7r'i
    Alıntı mrbars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İçinde yaşamak zorunda kalmasak, gayet komik ülke aslında.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Başım üstüne haftaya pazartesi kaporta boyaya girecek autoban da
    Bunlarda yol bilgisayarı yanılma payı testi ve uzun yol sonrası tüketim değerlerimin videoları
    MEGANE COUPE 2.0 16V F7R 714 Yol Bilgisayarı Testi - Trip Computer Test - YouTube
    MEGANE COUPE 2.0 16V F7R 714 1200 KM Sonrası Tuketim Değerleri - YouTube

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok iyi değerler. Ben Bora ile 7.5 altına zor iniyorum uzun yolda.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)