Bu sefer harika olmuş kırmızı hava girişleri ve ayna kapakları renk fazlalığı yapıyor gibi geldi. Güle güle kullanın..
Bu sefer harika olmuş kırmızı hava girişleri ve ayna kapakları renk fazlalığı yapıyor gibi geldi. Güle güle kullanın..
Son hali ile gerçekten muazzam olmuş. Ellerinize emeğinize sağlık . Kazasız belasız binersiniz inşallah.
up geldi ilk sayafaya ekledim arada kaybolmasın diye.
Edit: Buraya da ekliyorum isteyen burdan isteyen ordan baksın
2 kasım 2016 güncellemesi.. Bugun sahilde gezerken boş otopark gördüm yanımda makinem vardı biraz fotoğraf çektim son halinin.. İlk konuyu açtıgımda yok jant güzel değil yok vs diye birsürü mesaj gelmişti onun üstüne çok uğraştım gaza gelip arkadaşlar ciddi para ve zaman harcadım umarım değmiştir.Yine eleştirebilirsiniz tabi.
![]()
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Yiğit abi maşallah, aracın acaip güzel hakikaten. Şu havalandırmanın ordaki star warslu zımbırtıyı nereden aldın acaba?![]()
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Aracın ilk halinden eser yok resmen kaderini değiştirmişsiniz maşallah.
Real men use three pedals !
Supercharged e36coupe
çok beğendimbaya güzel yapmışsınız, emeğinize değmiş.
aynalar ve ön böbreklerde renk uyumu gayet güzel.
Tek gözümü tırmalayan koltuklar oldu.
deri/alcantra kombinasyonu ve kırmızı dikişler işi bitirir![]()
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
zımba olmuş, daha neyini eleştirecekler![]()
hocam maşallah ilk hali ile son hali arasında uçurum var başka arç gibi olmuş kesenize emeğinize sağlık .
iyi sürüşler
HERKES KAZANDIĞI KARŞISINDA REHİNDİR
Detaylar çok güzel olmuş , maşallah
İlk aldığın halinden sonra ki o gri jantları görünce yazık olmuş demiştim.
Son halini görünce haaah şimdi olmuş dedim![]()
GP rüzgarlığı basıklığı jantları ve detaylarıyla bence tam tadında olmuş herşey. tebriks. Maşallah.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Kocaman maşallah her şeyiyle tam bir bütün olmuş Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. Yukarda birisinin söylediği gibi benimde gözüme koltuklar takıldı onlarıda yaparsanız tadından yenmez![]()
Yapma![]()
Arabanın bu kadar dark olmasına karşıt çok naaalaakaaa durmuyormu ?
Aslında tabi zevkler renkler , birde senin aracın için şöyle bir durum var mini kült bir araba bence ve hothatch sınıfında premium gibi, dolayısıyla böyle aykırı değişiklikler sanki arabayı bozuyor gibi bir algı çıktı insanlarda aslında oem jantlarla da iyi olduğu gösterildi, gerçi oem jantlarda benim diyen jantlar kadar afilli..
Bu fotodaki daha çok 90 ların almanlarına yakışıyor.. Demek istediğim senin aracın ne kadar kült se jantta bi o kadar kült..
Ha ne olabilir
Mesela farkl ve az gözüken mini jantlarından
R90 Cross Spoke
R112 John Cooper Works Challenge-Spoke
R114 John Cooper Works Cross-Spoke
John Cooper Works Cross-Spoke
yaanii işte![]()
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)