Herkeze keyifli forumlar yıllardır isteyipte bir türlü yapamadığım, nostalji kimine göre etiket ,kimine göre ise klasik araç tutkumu sonunda bu araç ile sonlandırdım. Hikaye öncelikle başka bi araca bakmak için bir gece ansızın Çorludan taaa Denizliye otobüs maceresı ile başladı 800 km ye yakın yol hiçte güzel olmayan bir manzara ile sonuçlandı. Araçta çürük varmı kardeşim diye yüzlerce defa sorduğumda abi araba çok diri gel almadan gitmessin dedi.Gittiğimde ise arabanın taban halısı olmasa yemin ediyorum çakmaktaşlar gibi yerde ayaklar yürürsün görüntü buydu sonra ümitler kırılmış ,hayaller bitme noktası bi umut Bucak a telefon açtım ve bu araca bakmaya gittim ve şükürler olsun ki araç istediğim gibi çıktı. Araç bana anlatılana ve öğrendiğimize göre ilk sahibi tarafından kullanılmış. İlk sahibi rahmetli olunca 15 seneye yakın garajda kalmış ve torununa geçmiş torunuda benim aldığım arkadaşa satmış torunu saymazsak 3. sahibiyim
Yani sahibi oğlum kendisi 1 yaşında
ismide plakamıza uygun AYAZ Allah sağlık ömür verirse büyüdüğünde kullanır
Allah herkezin gönlüne göre versin okuduğunuz ve en azından bir maşallah dediğiniz için şimdiden teşekkür ederim keyifli forumlar.....
15 sene sonra ilk gün yüzü görüşü
İşte ilk karşılaşma
yolculuk başlasın babam son kontrolleri yapıyor
yolda yağmur ve şiddetli rüzgara denk geldik ama Allaha şükür ihtiyar bize hiç sıkıntı yaratmadı ve sabaha karşı varılan ev ben bittim resmen zombi gibiydim....
Ve artık yuvasında
içimiz ve kasetlerimiz
fabrikanın koyduğu yedek lastiğimiz
Bu güzelliği taç landırmak gerekti
ve artık son olarak pasta cila ve gezmeler .......
buda bonus olsun .....
![]()