User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
54 sonuçtan 39 ile 54 arası

Konu: Ninja Turtle Polo 6c Tdi Dsg İpek Mavisi

driver_can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MDeniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok teşekkürler cümlemize inşallah. Lip düşünüyorum - app 01 E çevireceğim ve o Zaman yapacağım düşürme imkansız hanım vurur
    Bence lip takmayın polonun ön tampon altı öne doğru kavisli zaten lip pek yakışmıyor.App plakalarla daha güzel duracaktır.Eibach 3.5 cm konforunuzu bozmaz asla garanti verebilirim.Şuan ki hali daha bi takır tukur geliyor yay takıldıktan sonra tok olucak araba.Eski polomdan biliyorum.Son olaraktan arka karartılmışlarla uyumlu gn serisi Llumar yaptırabilirsiniz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı driver_can Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence lip takmayın polonun ön tampon altı öne doğru kavisli zaten lip pek yakışmıyor.App plakalarla daha güzel duracaktır.Eibach 3.5 cm konforunuzu bozmaz asla garanti verebilirim.Şuan ki hali daha bi takır tukur geliyor yay takıldıktan sonra tok olucak araba.Eski polomdan biliyorum.Son olaraktan arka karartılmışlarla uyumlu gn serisi Llumar yaptırabilirsiniz.
    Tavsiyeler için çok teşekkürler . Lip olmasana olur fazla oynamayacağım araçtan çok memnunum. Her yayı kullandım bende eminim 3.5 bozmaz dediğiniz gibi. App kesin olacak plakam belli olsun pazartesi inşallah. Camlarda ya ön 2 yada karartılmış camlarla birlikte film kesin olacak benim yapacağım en büyük değişiklik ön farlar U led ile değişimi olacak Almanya'da gelmesini bekliyorum
    YamahA Xmax 250 ABS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tavsiyeler için çok teşekkürler . Lip olmasana olur fazla oynamayacağım araçtan çok memnunum. Her yayı kullandım bende eminim 3.5 bozmaz dediğiniz gibi. App kesin olacak plakam belli olsun pazartesi inşallah. Camlarda ya ön 2 yada karartılmış camlarla birlikte film kesin olacak benim yapacağım en büyük değişiklik ön farlar U led ile değişimi olacak Almanya'da gelmesini bekliyorum
    Dediklerinizi yapınca daha da bişeye gerek kalmaz zatenSizdeki golfü hatırlıyorum hatta ozaman bende Polo 6r vardı mayıs ayında golf aldım bende.Aracım hıghlıne 6.5 ekran var orjinal siz discover pro takmıştınız.Sizce değişmeye değer mi?4200 gibi bir fiyat aldım montaj dahil bir satıcıdan.Derdim hem video görüntüsü hemde kamera bağlanabilmesi.Eğer takarsam amblem kamerada düşünüyorum çünkü.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dediklerinizi yapınca daha da bişeye gerek kalmaz zatenSizdeki golfü hatırlıyorum hatta ozaman bende Polo 6r vardı mayıs ayında golf aldım bende.Aracım hıghlıne 6.5 ekran var orjinal siz discover pro takmıştınız.Sizce değişmeye değer mi?4200 gibi bir fiyat aldım montaj dahil bir satıcıdan.Derdim hem video görüntüsü hemde kamera bağlanabilmesi.Eğer takarsam amblem kamerada düşünüyorum çünkü.

Kesinlikle değer araç evrim geçiriyor resmen . Ben şimdi olsa yine takarım ve zaten aynı fiyata geri satabiliyorsun sorun olmuyor ki yaptırdığınız Zaman bayılacaksınız çok güzel ve rahat + video oynatması paha biçilemez
    YamahA Xmax 250 ABS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kesinlikle değer araç evrim geçiriyor resmen . Ben şimdi olsa yine takarım ve zaten aynı fiyata geri satabiliyorsun sorun olmuyor ki yaptırdığınız Zaman bayılacaksınız çok güzel ve rahat + video oynatması paha biçilemez
    Aracı yeni aldım biraz Zaman geçsin ozaman yaptırmayı düşünüyorum.Şimdi kamera takarken sağı solu sökülecek pek sıcak bakmıyorum bu duruma.Rakam neye mal olmuştu size acaba ozaman?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracı yeni aldım biraz Zaman geçsin ozaman yaptırmayı düşünüyorum.Şimdi kamera takarken sağı solu sökülecek pek sıcak bakmıyorum bu duruma.Rakam neye mal olmuştu size acaba ozaman?
    Ben biraz tuzlu zamanıydı bayii de 12 bin TL iken ben dışarıdan getirttim 5 bin TL ye mal oldu 4.500 E sattım 7 ay kullandım ve hayrandım hala aklımda çok birşey sökülmüyor çerçeve değişecek hepsi bu soket şikeye herşey sadece geri vites için bagajda işlem olur Onuda ustası yapsın yalama yapmadan aracınız hayırlı olsun bu arada yaptırınca bana hak vereceksiniz
    YamahA Xmax 250 ABS

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Media in kablosu alip 6.5" ekrandan video izleyebilirsiniz,en azindan 5.8 kadar hem kucuk degil hemde biraz daha ertelersiniz discoverproyu cepten para cikmaz

Lip konusunda ben hicbir lipi begenmiyorum pololara bence lip yapma abi...App,film,far ile nokta atisi olur zaten

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mehmetmert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Media in kablosu alip 6.5" ekrandan video izleyebilirsiniz,en azindan 5.8 kadar hem kucuk degil hemde biraz daha ertelersiniz discoverproyu cepten para cikmaz

Lip konusunda ben hicbir lipi begenmiyorum pololara bence lip yapma abi...App,film,far ile nokta atisi olur zaten
    Katılıyorum önü lipli gibi zaten ama U led film app olacak inşallah . Belki bir müddet sonra 3.5cm olur biter

Media in kablosunu açarmısın biraz benim composite ekranda oluyor mu . Mirrorlink link bile mevcut ama açık değil galiba
    YamahA Xmax 250 ABS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Katılıyorum önü lipli gibi zaten ama U led film app olacak inşallah . Belki bir müddet sonra 3.5cm olur biter

Media in kablosunu açarmısın biraz benim composite ekranda oluyor mu . Mirrorlink link bile mevcut ama açık değil galiba
    Ender ile bir görüşün,5.8" olana oynatıyordu ama sizdeki 6.5" olan yeni nesil mib2 oynatıyormu bilmem ama oynatması lazım...Aliexpresste golf 7 media in yazınca falan çıkıyor zaten 240 liraya falan almak mümkün...Enderi bir arayın ama mesuliyet kabul etmiyorum
    Media In VW

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mehmetmert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ender ile bir görüşün,5.8" olana oynatıyordu ama sizdeki 6.5" olan yeni nesil mib2 oynatıyormu bilmem ama oynatması lazım...Aliexpresste golf 7 media in yazınca falan çıkıyor zaten 240 liraya falan almak mümkün...Enderi bir arayın ama mesuliyet kabul etmiyorum
    Media In VW
    Sorun yok mesuliyet bana ait eyvallah
    YamahA Xmax 250 ABS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sorun yok mesuliyet bana ait eyvallah
    Kabaca şöyle
    Seat Leon 5F Video In / iPod VIM - YouTube
    Leon MK3 5.8 Ekran video izleme - YouTube

-Murat Özcan- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah kazası belasız sürüşler dilerim
    /// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı -Murat Özcan- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah kazası belasız sürüşler dilerim

Çok teşekkür ederim cümlemize inşallah
    YamahA Xmax 250 ABS

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gözüm yollarda mustafam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı douu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gözüm yollarda mustafam

Fırsat bulayım film için geleceğim abi ön 2 cam içerisi sinema gibi görülüyor
    YamahA Xmax 250 ABS

Kr975 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ahh mustafamm ahhhh neden golf değil bu neden neden
    Kazasız belasız olsun kardeşim maşallahhhh
    вι̇z αşкι αℓмαηℓαя∂αη çαℓ∂ιк ﹗﹗﹗﹗

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler