User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
90 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Bu da benim kızım - is coupe :)

Cgungor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Rec.O Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tabiki ilk önce dış içi zamanla toplanır angel güzel olur ben sevmiyorum pek. hella celislerin üzerindeki güzel duruyor.. amerikan park güzel olur.. spolilere hic girişmeyin bence illa takacaksanız oem zender takabilirsiniz veya m3 çita zender orjinal olmazsa hiç takmayın boşuna cok kötü duruyor.

edit kusura bakma m3 çita varmış..
    far konusu cok kafama takılıyor gerçekten. bizim ülkede bir işten az bucuk anlamıyosan karşındaki adam da anlamadığını sezerse çok temiz geçirmasyon oluyor bu yüzden cesaret de edemiyorum. İşini hakkıyla yapan bir elektirikçi bulursam ona yaptırmayı düşünüyorum jantlardan sonra...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sizce 18'' Frankfurt jantlar nasıl durur benim araçta ?

[IMG][/IMG]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araca amerikan park + angel halka montajı yapmaya karar verdim fakat aklımda şöyle bir plan var olurunu artık bilen abilerimiz söylesin...

Diyelim ki sağa sinyal verdim. Sağ sinyal dışında sağ angelların da yanıp sönmesini istiyorum. Bunun için nasıl bi yol izlemem gerekir ??

Rec.O - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cgungor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araca amerikan park + angel halka montajı yapmaya karar verdim fakat aklımda şöyle bir plan var olurunu artık bilen abilerimiz söylesin...

Diyelim ki sağa sinyal verdim. Sağ sinyal dışında sağ angelların da yanıp sönmesini istiyorum. Bunun için nasıl bi yol izlemem gerekir ??
    kardeşim yapma angel tak amerikan park yap devam et dediğin bence cok apaçi olur frankfurtu da düşünme bak şunlardan takabilirsin.

throwing star - Google'da Ara

m contour - Google'da Ara

ucuz olsun dersen

ac type 1 - Google'da Ara

bence ofsetli jant tak burdakiler gibi..

throwing i beğenirsen replicasıda cıktı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Rec.O Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim yapma angel tak amerikan park yap devam et dediğin bence cok apaçi olur frankfurtu da düşünme bak şunlardan takabilirsin.

throwing star - Google'da Ara

m contour - Google'da Ara

ucuz olsun dersen

ac type 1 - Google'da Ara

bence ofsetli jant tak burdakiler gibi..

throwing i beğenirsen replicasıda cıktı.
    17 jantlarda cok cok güzel alternatifler var ama şimdi bende şöyle bi durum var arabayı aldığım zamanlar 17 janta düşmek aklıma gelmedi gittim 18inç uyumlu lastik aldım öyle dandik de bişey almadım sıfır aldım. üstünden de daha cok geçmedi lastikler sıfır sayılır yani. Satmaya kalksak durup dururken zarar edicem. o yuzden 18 janttan yürüme peşindeyim frankfurtları hafiften double spoke 2'ye benzediği için almayı düşünmüştüm. 18'' benim için şuan daha mantıklı gibi duruyo.. 18 jant ne önerebilirsin bana ? AC TYPE 1'in 18inç modeli var mı yada daha başka modeller ?

UM1196 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim aracına maşallah öncelikle gözünü seviyim M MotorSport jantları tak en guzel gostren o e36 kasa için

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı UM1196 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim aracına maşallah öncelikle gözünü seviyim M MotorSport jantları tak en guzel gostren o e36 kasa için
    Çok teşekkür ederim ilerleyen zamanlarda motorsport da takabilirim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlı olsun kardeşim maşallah kazasız belasız kullan. Zamanla eksiklerini giderince daha da iyi olur inşallah. Jant konusunda yorum yapacak olursam kesinlikle ''throwing star''
    BMW E90 320d LCI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tlgylmz106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun kardeşim maşallah kazasız belasız kullan. Zamanla eksiklerini giderince daha da iyi olur inşallah. Jant konusunda yorum yapacak olursam kesinlikle ''throwing star''
    Çok teşekkür ederim dostum.. double spoke 2 ve motorsport arasındayım. throwing star ve mcounter önerenler de az değil... Zor seçim hocam ama galiba double spoke 2 alıcam

AliGizda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Double Spoke 2 candır, E36' ya en yakıştırdığım ve en çok hoşuma giden jant. Aracın kupası ve hatları güzel duruyor. Direksiyon ve koltuklar için bir Batum yapılabilir Hayırlı uğurlu olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AliGizda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Double Spoke 2 candır, E36' ya en yakıştırdığım ve en çok hoşuma giden jant. Aracın kupası ve hatları güzel duruyor. Direksiyon ve koltuklar için bir Batum yapılabilir Hayırlı uğurlu olsun.
    Spoke2 takıcam gibi bugün sanayiye gidicem hazır gitmişken tuningcileri de bi gezeyim diyorum Kesinlikle herkes öyle söylüyor ama oraya giderken de dikkatli olmak tanıdıkla gitmek lazımmış. Birde arabayı götürüp orda taktırmak yerine parçaları alıp buraya getirmenim yolunu bulmam lazım

vtec26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dostum araban güzel maşallah. Sende herşeyin farkındasın zaten Elinde daha da güzelleşeceğine eminim. Kazasız belasız
    Naturally Aspirated FTW
    e36 3.28 Coupe individual

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Reconun e36 ya type 1 taktık herkes tepki gösterdi pek beğenilmedi. Genelde orjinalciyiz sade duran jantları seviyoruz forum olarak. Sizde biraz gösterişli jant istiyorsunuz sanırım. Throwing Star hafif düşüklük zender la çok güzel olur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vtec26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum araban güzel maşallah. Sende herşeyin farkındasın zaten Elinde daha da güzelleşeceğine eminim. Kazasız belasız
    Çok teşekkür ederim bugün frenleri bakıma soktuk ön taraftan gıcırtı geliyordu ön fren diski ile lastik bağlantısına biraz gres yağı sürdük onu geçirdik. gerekli yağ bakımlarını yaptık filtreler değişti derken elimden geldiğince iyi bakmaya çalışıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ertantamer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Reconun e36 ya type 1 taktık herkes tepki gösterdi pek beğenilmedi. Genelde orjinalciyiz sade duran jantları seviyoruz forum olarak. Sizde biraz gösterişli jant istiyorsunuz sanırım. Throwing Star hafif düşüklük zender la çok güzel olur.
    benim takıntım jantların biraz büyük olması yönündendi ama bugün sanayide bolca vakit geçirdim jantçılara da uğradım sağolsun beni baya konu hakkında bilgilendirdiler bakalım ilerleyen zamanda jantlarda değişiklik düşünüyorum yaptığım zamna sizinle de paylaşacağım

vtec26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lastiklerin yeni diye 18" jant düşünyosan, 18 bbs motosport dışında sanki başka seçeneğin yok gibi
    Naturally Aspirated FTW
    e36 3.28 Coupe individual

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vtec26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lastiklerin yeni diye 18" jant düşünyosan, 18 bbs motosport dışında sanki başka seçeneğin yok gibi
    aslında öyle düşünüyorum ve dedigin gibi başka seçeneğim de yok ama bi çılgınlık yapabilirim

Kani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullan inşallah,yeni bir jantla arabanın kaderi değişicek bencede kardeşim yukarda da yazılmış ama kesinlike m motorsport deneyebilirsin,kafandaki ufak tefek eksiklerde zamanla ve maddiyatla gerçekleşir zaten

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullan inşallah,yeni bir jantla arabanın kaderi değişicek bencede kardeşim yukarda da yazılmış ama kesinlike m motorsport deneyebilirsin,kafandaki ufak tefek eksiklerde zamanla ve maddiyatla gerçekleşir zaten
    Çok teşekkür ederim keşke zengin olsak da hayallerimizi bir çırpıda gerçekleştirsek gerçi o zaman da ne anlamı kalırdı emek vermedikten sonra bi kıymeti olmuyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler