maşallah body kit mevzusunda bir önerim maliyet elbette önemli, body kit olunca aşık olursunyinede güzel görünüyor maşallah aynı renk bendede var allah kaza bela vermesin
maşallah body kit mevzusunda bir önerim maliyet elbette önemli, body kit olunca aşık olursunyinede güzel görünüyor maşallah aynı renk bendede var allah kaza bela vermesin
Muratcan ÇADIRCI
Biz Hep Burdayızzz....
Psn:By_FresH
Geçtiğimiz hafta yağı begenmediğim için değiştirmek istedim 10-30 yağ vardı üzerinde 10-40 ile değiştirdik vites geçişlerimi beğenmiyordum daha sıkı olmasını istedim.Tabi ben en fazla tornada bişeyler yapılır vitesler çözülür demiştim.Engin abi inceleyince öyle olmadıgını anlamış oldukKuşadası Urla İzmir arası yapmam gerekiyordu tam olsun istedim herşey.
Viteslerin düzelmesi için konuşmuştuk ama Engin usta baştan yaratmış vites geçişlerini aracı aldıgımdan beri ilk defa bu kadar begenerek kullandım.Yazılımdan sonra da yakıt anlamında ciddi anlamda farklılıklar oldu sakin kullanımda ağırlıklı şehir içi şuan 0.35 kuruş yakıyorum.Lastikler henüz 4 aylık ama marka olarak jinyu 2. Vitesin sonuna kadar sarıyor rezalet yaniLastikçi arkadaşım tavsiyesi üzerine siparış verdik en kısa zamanda yanına gidip taktırmayı düşünüyorum yeni lastikleri.Aracı gereksiz agresif kullanan biri değilim ama lastiklerin önemli oldugunu düşünüyorum.
Bunlarda geçen yaptığım küçük yolculuktan
![]()
benim f7rda ultraleggralarda o lastikten vardıne zaman duysam o markayı saydırırım
michelin primacy 3e geçtim dedim budur hayırlı olsun takipteyim konuyu
Michelin ps3 memnunluğunuz ne ölçüde, Gazlarken vitesler de sarma veya frenajda çabuk kayma yapıyor mu ?
Dişsiz düşük asfalt kalitesinde mutlaka patinaj vs olacaktır ama genel performansı hakkında yorum yapabilirseniz sevinirim.
//// PEUGEOT SPORT
Peugeot 205 Gutmann Mi-16 & LeMans İskandinavian Market
Hocam bayram sonrasına kaldı ancak 206 gti,Ep3 Typer ve saxo vts kullanıcılarının bir daha asla başka lastik yorumları üzerine lastikçi arkadaş tavsiyede bulundu özellikle düşük psi ile kullanırken bile yatmaların en az olması ıslakta ortalamanın üzerinde olması yapılan yorumlar
Güle güle kullanın...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)