User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
45 sonuçtan 39 ile 45 arası

Konu: Astra Gsi C20XE

By_FresH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah body kit mevzusunda bir önerim maliyet elbette önemli, body kit olunca aşık olursun yinede güzel görünüyor maşallah aynı renk bendede var allah kaza bela vermesin
    Muratcan ÇADIRCI

Biz Hep Burdayızzz....
    Psn:By_FresH

Murad35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçtiğimiz hafta yağı begenmediğim için değiştirmek istedim 10-30 yağ vardı üzerinde 10-40 ile değiştirdik vites geçişlerimi beğenmiyordum daha sıkı olmasını istedim.Tabi ben en fazla tornada bişeyler yapılır vitesler çözülür demiştim.Engin abi inceleyince öyle olmadıgını anlamış olduk Kuşadası Urla İzmir arası yapmam gerekiyordu tam olsun istedim herşey.

Viteslerin düzelmesi için konuşmuştuk ama Engin usta baştan yaratmış vites geçişlerini aracı aldıgımdan beri ilk defa bu kadar begenerek kullandım.Yazılımdan sonra da yakıt anlamında ciddi anlamda farklılıklar oldu sakin kullanımda ağırlıklı şehir içi şuan 0.35 kuruş yakıyorum.Lastikler henüz 4 aylık ama marka olarak jinyu 2. Vitesin sonuna kadar sarıyor rezalet yani Lastikçi arkadaşım tavsiyesi üzerine siparış verdik en kısa zamanda yanına gidip taktırmayı düşünüyorum yeni lastikleri.Aracı gereksiz agresif kullanan biri değilim ama lastiklerin önemli oldugunu düşünüyorum.

Bunlarda geçen yaptığım küçük yolculuktan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı By_FresH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah body kit mevzusunda bir önerim maliyet elbette önemli, body kit olunca aşık olursun yinede güzel görünüyor maşallah aynı renk bendede var allah kaza bela vermesin
    Teşekkürler.Acele etmiyorum aklımda boya oldugu için hepsi birlikte olsun istiyorum bakalım önümüzde ki yaza bodykitle girerim umarım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim f7rda ultraleggralarda o lastikten vardı ne zaman duysam o markayı saydırırım michelin primacy 3e geçtim dedim budur hayırlı olsun takipteyim konuyu

ERkut 205 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Michelin ps3 memnunluğunuz ne ölçüde, Gazlarken vitesler de sarma veya frenajda çabuk kayma yapıyor mu ?
    Dişsiz düşük asfalt kalitesinde mutlaka patinaj vs olacaktır ama genel performansı hakkında yorum yapabilirseniz sevinirim.
    //// PEUGEOT SPORT
    Peugeot 205 Gutmann Mi-16 & LeMans İskandinavian Market

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ERkut 205 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Michelin ps3 memnunluğunuz ne ölçüde, Gazlarken vitesler de sarma veya frenajda çabuk kayma yapıyor mu ?
    Dişsiz düşük asfalt kalitesinde mutlaka patinaj vs olacaktır ama genel performansı hakkında yorum yapabilirseniz sevinirim.
    Hocam bayram sonrasına kaldı ancak 206 gti,Ep3 Typer ve saxo vts kullanıcılarının bir daha asla başka lastik yorumları üzerine lastikçi arkadaş tavsiyede bulundu özellikle düşük psi ile kullanırken bile yatmaların en az olması ıslakta ortalamanın üzerinde olması yapılan yorumlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güle güle kullanın...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler