maşallah allah kaza bela vermesin abi
Printable View
maşallah allah kaza bela vermesin abi
Herkesin cupra- typer diye ayrıştığı bir nokta da bence süprizi yapma potansiyeline sahip, özellikle yoltutuş noktasında daha avantajlı geliyor bana hep rs'. hayırlı olsun abi, pist gününde yakından görürüz :)
Hayırlı olsun kazasız belasız , yine özel bir makina keyifli sürüşler :)
güzel bir kamera tertibatıyla istanbul park videoları bekliyoruz :)
Burdan da yazayım bir aksilik olmazsa 27-28 ağustosa yetişirse pistte göreceğiz inş. Rekoru almanı bekliyorum bende abi bence izlemeye gelme imkanı olanlar 28 ağustos pazar günü piste gelmeli. Eğlenceli olacak :)
İyi dilekler icin tesekkur ederim.
Cupra gibi pist icin aldim. En fazla 3000km gibi anca kullanirim 1 yilda. Oda zaman olursa insallah.
Megane rs gibi pist gurularin ulkemizde hak ettigi degeri almamis olmasi garip.
Disarda olsa M serisi ilgisi goruyor.
GP'den daha ileri ancak gp nin tek eksigi kilit ve kamber ayari idi. Once ilk gune cikalim,sonra iyi sureler icin cikacagim. ***** gelistirmem ve alismam gerek araca ipark'da.10 aydir cikmadim oraya...
Suan tek istegim 2.elde olur,18x8 et 55-60 arasi jant bulmak. 5x114,3 idi sanirim. Capon olcusu olmali.
Doktor' dan temiz dr plaka olmuş. Hayırlı olsun. Bence pist için Type R dan daha mantıklı bir seçim olmuş. Pist sürelerini bekliyoruz.
maşallah nazar değmesin çok güzel bir araba.
pist sürelerini merakla bekliyoruz.
hayırlı olsun Murat abi
hayırlı uğurlu olsun çok güzel bir seçim olmuş allah utandırmasın.
hiçmi hiç bilmediğim bir araç ama mantıken sığabiliyor ise aracında sadece pist amaçlı olduğu düşünülerek 17 jant çok daha hafif olupta daha iyi seçim olmazmı ya.
15den 16ya tamamda 17den 18e özelliklede pistde ciddi farklar çıkabilir araç çok daha rahat edebilir diye düşündüm iyi niyetle ama tabi ortada bahsetiğim adam zaten bizden tecrübeli vardır bir bildiği :)
Hayırlı olsun temiz güzel bir araca benziyor.
İstanbul parkın fiyatlandırma sistemi değişmeden piste çıkmayacağınızı söylemiştiniz ama pist sevginiz ağır bastı sanırım:)
Maşallah abi . Bol bol video bekliyoruz . Kazasiz belasiz inş
Abi buradan da hayırlı olsun, ihtiyaç varsa gerekli lastik / balata upgrade ini de yaparsın diye düşünüyorum ilk tecrübe sonrası :)
Güzel süreler bekliyoruz, kısmet olursa orada olursam konuşuruz :)
Tesekkur ederim arakadaslar iyi dikekler icin,bende merakla bekliyorum yapabiliceklerini.
Tayyar kotu degil,eksik bir arac. Jason ile dun 45 dakika araclari yorumladik. Dediklerini yazmayim,tayyarci arkadaslarim "yalannnn soyluyorsunnn" repligi ile girisiyorlar...
Burada onemli olan rekordan ziyade aracin stabil sekilde kalip hep ayni zevki yasatmasi,2 tur sonunda suprizler yasatmasi hos olmuyor...
17 de yanak cok yukselir ve sase icin kontrol zorlasir.
İst oark'in SACMA fiyatlandirmasina tepkim hala ayni hatta Bugra ile dun seans alimlari yapmak icin tekrar konustuk. Oda hosnut degil ama patron iste.... Pist sevgim agir basti,ha ist park boyke devam ederse Serres'e giderim sorun degil. 2'de ceyrek pistimiz var Korfez ve İzmir...
abi niye öyle diyorsun?Alperle aramız iyi ben ona takıldım o replikte okadar çok yalansa yalan desinler cümlesini kullandığı için
arabayı ben üretmedim sonuçta varsa açığı elimizden geldiğince kapatırız.misal ben 1 ay bozuk lastikle dolaştım en sonunda honda lastiklerimi sıfırı ile değiştirdi sorun çözüldü.Burda araç için söylenen tek şey ısındığı onun dışında ben bir yorum göremedim.Ben 150 km/h bile geçmedim araçla denemeler sonucunda kendimce yorumlarımı illaki yaparım ama genel olarak aracı beğendim tek kusuru ısınmaksa onunda bir çözümü varsa seneye yaz başı yapar geçeriz abi.Kim bilir 1 seneye neler çıkar belki daha iyisi olur
Araç tekrar hayırlı olsun kullanıcısı olarak yorumlarını merakla bekliyorum.
Hayırlı olsun
Aracı ait olduğu pistlerde görmek güzel
meganı bilmeyenler için soruyorum ,bu arabayı özel kılan noktalar nedir? Nesi iyi nesi kötü? Biraz reno grubuna ön yargılı bakan kişiler açısından soruyorum.
Abi hayırlı olsun kazasız belasız inş, jantların 1,5 cm dışarı çıkması görüntü olarak çok iyi olcak kesinlikle 1,5 dci Coupe'me 2,5 cm spacer kullandım aşırı derecede içerideydi çünkü rs moduna döndü araba resmen, tabi senin pist kombinesi için + - bakmak lazım :)
hayırlı olsun bakalım kaç beygir olacak :)
Kılçıksız 300 hp'si olması lazım. Sırf Superchips ile 25-45 hp arası zaten alınmıştır. Daha 3 kalem sağlam iyileştirme var; cooler - egzos - hava filtresi .
Renault antipatimi kıran araç. Güzel günler göstermesi dileğiyle.
Motor yazılım üzerinde bi oynama olacak mı? Diğer meganelar gibi bunda da oynama kısıtlı mi?
Denemek istediğim araçlardan gerçekten. Kazasız belasız.
Hayırlı osun , iyi günlerde kullanmanızı dilerim.
Tesekkur ederim arkadaslar iyi dilekleriniz icin.
300hp max hedefim ama arac suan oyke yurumuyor. Candan ve Zeki ilgilenicekler,sagolsun Deniz'de yazilimi yapicak...
Alper ile ne oldu bilmiyorum ama benim dedigim konuyla baglantisini inan anlamadim. Ayrica ben "yalan soyluyorsun" repligini ortaya soyledim. ***** eylul'den beri ayni seyi soyluyorum,testlerimden yada Jason ile konusmalarim hala ayni.
Duzelmiyecek birsey yok. Ben HİCBİR ZAMAN typeR a kotu demedim,eksikleri var dedim.
Hatta alicaktim "bazi" rs hastalari kanima girdi :) baybaRS'in kinuyla alakasi yok! Haha
Et sinin yuksek olmasi dolgun durmasi icin degil,teknik olarak eksi yaratir mi sorum oydu.
50 et ustu 5x114,3 jant var ise hafif jant ilgilenirim.
Hayırlı olsun çok değişik olmuş maşAllah :)
Biraz bakınıyorum da abi özellikle konfiguratörlere,
8j 18 olursa 45-50 et
8.5j 18 olursa 55-63 et arası
vermişler değerleri hep
işine yarar belki jant seçiminde
bu arada, şu eleman pistte 18x8 et45 kullanıyormuş daha önce şuan 17x9 et43 a dönmüş 235/45r17 lerle.. :) vaktin olunca oku derim
My Renaultsport RS250 track/road/ring tool - Page 1 - Readers' Cars - PistonHeads
buda youtube kanalı
Matt West
- YouTube
Buna donmek icin coil gerek malesef.
50 et olabilir,bir kac kiside buldum jant. Bakalim alicagim.
Tesekkur ederim iyi dilekler icin...
Hayırlısı olsun Murat abi. Çok güzel seçim olmuş, keyifli günlerde kullan, eminim çok güzel tur zamanları çıkaracaksın.
İkisinide kullanmadığım için bilmiyorum ama yeni type r ın en güçlü olduğu yer frenler ve yol tutuş diye biliyoruz. O yüzden rs in type r dan daha iyi yol tutacağını zannetmiyorum. Bu arada bende süreyi merakla bekliyorum bakalım ısınmayan rs ısınan type r ı pistte geçebilecekmi :D
Tesekkur ederim iyi dilekler icin.
Bu konuyu typeR konusuna cevirmeyin bari.
İlla yorum istiyorsaniz yapayim;
Suan normal surucu tatafindan ve halk gununde typeR in yaptigi sure var mi? Yaptiysa kactir ve kac tur gazlamistir...
Yada pist kapatilip Jason rekora ciktiginda kac tur donebilmistir sorun yasamadan...
Benim gorusum su; megane 1 kez 2:20 yapicagina,2:25 donsun ama surekli pist ustunde kalsin...
Buarada 3 arac cikicakmis onden cekis icin iddiali aayilabilicek,aralarinda typeR var mi? Ve neden sadece 3 tane iddiali cikiyor? Birde okadar typeR satildi,gelsin sahipleri pistte lutfen.
En azinda bilgi paylasimi yapariz. Hatta 350+hp typeR lar var,benim bildigim en az 6 adet,cok iyi zaman yapmalari gerek yani 310hp ile neler yapti gorduk...
Bence en doğru fwd :) Güle güle kullan Murat abi :)
yine fark yaratmışsınız.megane RS hayırlı olsun.
eminim bu fark pisttede yaşanıcak.ortalık şimdiden kızıştı gibi.:)
Fiyatları yüzündenmidir Mais yüzünden mi bilinmez ama TR de değeri bilinmeyen bi araç, pistte canlı izlemeye geleceğim mutlaka, hayırlı olsun :)
megane 3 RS bizimkilere göre çok daha güzel araç. çok beğeniyorum. hayırlı olsun. ben büyük turbolu 2rs ile 3 rs orjinaline zor tutunamamıştım. gerçi o trophy versiyondu ama bununda farklı olacağını sanmıyorum.
Tesekkurler iyi dikekler icin.
Evet Utku'cum,4 seneden fazladir kiraliyorum. 2012'den beri almak istiyordum anca bugune kismet.
Evet fiyatlari pahai biraz. Suan sifir 1 adet kaldi ve 165.000tl istiyorlar.
Ortalik kizismasin,ist park yonetimi "halk gunu"nu halkin rakamlarina indirsin,bakin ozaman ortalik nasil kizisiyor...
Oze kilan noktasi sasesi inanilmaz kabiliyetli-arkadan itis gibi gidebilen-cok hassas kilite sahip bir pist canavari. Belki vag grubu yada hondalar gibi ucup kacmiyor ama kullanimi cokk keyiflidir. Yani kullandiginizda yuzunuzu gulumsetir...
Pistlerde ki araclara bakin,Meg rs cok fazla karsiniza cikicaktir fwd'de...
Burdan da bir hayırlı olsun diyelim murat abi. Gercekten tam pist işi bir otomobil aldın. Typer derken süpriz oldu :D
Ayrıca istanbul park biraz da güç istiyen bir pist değil mi ? Yazılım işi olucak mı en azından typer ı geçmek için ?
bu arabayı yapan insanmıdır derim hep iyi günlerde kullanın çok çok beğendiğim bir araçtır. MaşALLAH
TypeR'i duzde gecme sansi yok,o ciddi hizli. Biraz yol tutus biraz pilotluk ile sure yapacagim...
Guclu olmak ayri,piste uygun olmasi ayri. TppeR bu modeliyle nihayet pist odakli otomobil uretti ama megane uzun zamandir pistte. Aklimdaydi aldim,kimbilir,honda sahibi arkadaslarimiz bol bol piste girerde bizlere araci tanitirlar. Almamiza vesile olurlar...
Tesekkur ederim,amin....
Şase rijitliği amortisör kilit motor uyumu en üst düzey hothatch bu yüzden çıktığından beri dünyada pistlerde gücüne göre inanılmaz işler başarıyor. Murat abiynin aldığı cup premium diye geçen model 265trophy nin lüks versiyonu (donanımlısı) diyebiliriz. Aynı kilit ve yürüyen var şanzıman aynı sayılır motorda birkaç yer revizeli emme manifoldu gibi. Kötü denebilecek tek noktası görece yavaş sınıfında. Yazılım egzos cooler filtrelisi ortalama stok type r kadar falan hızlanıyor. Yolda 320 hp ama pist için 300 hp stabil olan bir ayar oldukça keyifli hale getirecek aracı. İlk seansların günahı olmaz ama araç rekoru kırabilecek potansiyele sahip bize göre. Baybars abi çok karşı çıktı type r al dedi ben ikisiylede kırarsın dedim geri kalan birkaç arkadaş rs iyi rs iyi dedi (bu grubun başı Kelalper dir açıklıyorum :D )Murat abi sordu ne yapalım diye al gitsin herşey hız değil dedim dedikten 24 saat sonra araç bize bırakılmış Murat abi tatiline devam eder vaziyetteydi :D
hayırlısı olsun abi güzel süreler ve videolar gelir en kısa zamanda inşallah