yine bir clio vakası ve yine sensabrına emeğine hayranım
inşALLAH bunu bitirdikten sonra satmak zorunda kalmazsın keyfini sürersin.
Yakıtımı koyup heder olana kadar kamçalmak, ardından da eş dost desteği ile cilalı bi reklam ile millete iteleyip kurtulmak varken bu çaba da neyin nesi ??
Şaka bir yana; takdirle karşılıyorum. Keşke vakit ve imkan olsa da şu kıymeti bilinmemiş RS'lere bi can gelse.
Kolay gelsin.
Yakıtını koyup heder olana kadar kamçalmak, ardından da eş dost desteği ile cilalı bi reklam ile millete iteleyip kurtulmak varken bu çaba da neyin nesi ??
Şaka bir yana; takdirle karşılıyorum. Keşke vakit ve imkan olsa da şu kıymeti bilinmemiş RS'lere bi can gelse.
Kolay gelsin.
insallah zaman neyi gösterir bilmiyorum ama binip keyif almak istiyorum ve karşısında kahvemi yudumlamak istiyorumgerçi o kıvama gelmesine bir hayli zaman var ama olsun bekliycez artık
Dediğin doğru valla bu söylediklerini ben şahine yapmıyorum yazıktır günahtır Rs e yapılırmı
Rs ler artık azda olsa son 1 yıldır biraz daha kullanıcı tarafından değeri biliniyor
Gayet güzel ilerliyor takipteyim maşAllah
Emeğine sağlık Allah kolaylık versin .Keyifle bin inşallah .
Maşallah cebinize, emeğinize, sabriniza saglik
34TF3376 D16Y4 RED iES
34LA6012 B16A2 Sedan RED VTi
34YN4748 K4M HB RED Clio
34FFU95 D16Y4 RED iES
34RC7033 M42 RED E36 Coupe-34KV3945 M20B30 E30 Coupe
Gerçekten Kalite'li araçlar yapıyorsunuz. Recaro beni benden aldı diyebilirim, sabırsızlıkla bekliyorum.
Eğer burada durup daha ileri gitmeyeceksek, niçin bu noktaya kadar geldik?
Maşallah maşallah.Şayet ilerde boyatırsam arabayı,anahtarı sana vericem abi (: .Allah utandırmasın heycanlıyız![]()
kendi aracımı merak eder gibi merak ediyorum nerdeyse. boyansa da bitse bir an önce![]()
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)