Maşallah, renk ateş ediyor. Merakla beklemedeyiz.![]()
Maşallah, renk ateş ediyor. Merakla beklemedeyiz.![]()
YouTube 'a ekleyebildiniz mi?
Fotoğraflar videolar bereketli bir gün maşallah![]()
Eğer burada durup daha ileri gitmeyeceksek, niçin bu noktaya kadar geldik?
mavide çok iyi ama sarı başkaydı be![]()
Ustanızın iyi olduğu çok belli. Şanslısınız. Boya uzaktan da olsa pürüzsüz gözüküyor![]()
aynen bugun öyle oldu hakkaten güzel bir kamera ile bizzat video çekip yüklerim bunlar biraz tırıvırı olmuş
sarı çok başkaydı ama mavi sarıdan daha üstte olcak herzaman daha iyisini yapmaya çalıştım bakalım bukez final nasıl olcak
abartmıyorum adam şirket arabasında bile bu özenle çalışıyor diyebilirim birazda malzeme ve ortam kalitesi tabiki aldığım habere göre hiçbir parçada toz bile düşmemiş sarıda parça başına 1-2 tane toz vardı mesela çok önemi yok ama olmaması sevindirici![]()
ağzım açık kaldı.
maşallah ustanın emeğine sağlık. tertemiz olmuş
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
Vay anaam vaaay. ..
Tahminimden de öte bişey çıkacak meydana, belli![]()
Arabayla birlikte bu projenin maliyeti ne olacak aşağı yukarı? ?
açıkcası toplam maliyet söylemek zor harcadıgım zaman ve emeği hesaplayamıyorum
Genel olarak bütün parçaları neredeyse maliyetine temin ettim, ona rağmen yine 60 bin üstü oldu diyebilirim bu aracda sarıdan daha fazla extra var ona rağmen bu rakamın çıkması sevindirici oldu![]()
Normal aslında.
Eski UGK'yı alan ve şimdiki sahibi olan Kevork abi de 50 bin liranın üzerinde harcadığını söylemişti ki yakından görünce az bile tuttuğunu anlayabiliyorsunuz. Şasi, kaporta hariç kalan parçaların %90'ı değişmiş mesela. Neticede özel seri araç bunlar.
Kesenize bereket bu arada...![]()
- Clio'yu sevdiren modeldir RS. Renk seçimi harika olmuş.
- Evladiyelik bir proje olmuş vesselam. Elinize emeğinize sağlık. Projeyi takipteyim.
- Devam eden süreçte kolay gelsin. Harika bir RS ortaya çıkacak...
Honda Owners Never Drive Another
Motor hariç tabii ki. Motoru Allahtan Kevork abi almadan önceki yakın bir zamanda Murat abi'deyken sıfırlanmıştı. O da olsaydı herhalde 65bini geçerdi masraflar. Çok titiz çünkü gördüğüm kadarıyla. Komple sıfır koyardı herhalde motoru.
f80 m3 den hasta olduğum bi renkti maşallah çok güzel olacağa benziyor...
ALLAH kolaylık versin
tabi ya ...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)