diğer clio rs'inizi de kendime evladiyelik yapıyorum diyip aynı bu şekilde bazı sebeplerden ötürü satmam gerekiyor demiştiniz.Üzüldüm adınıza.Umarım bidahaki RS'inizde böyle bir şey yaşamazsınız.
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
son durum nedir satıldı mı ?
Selamlar,
isteyen bir cok arkadas oldu ama fıyat olarak kımseyle anlasamadıkbukadar emek ve harcama yapılan bır araca ılanlardakı araclar ile kıyas yapılması pek moralımı bozsada sabırla dogru kısıyı beklemeye devam edıyoruz
aracımızı dün teslim aldık ısyerımıze cektık artık işlemlere başlayabiliriz![]()
Konuyu takibe devam edeyim sormak adettendir son fiyat nedir acaba ??
aracımızı teslim alırken çektiğim bir kaç fotoğrafı ekliyorum
servis çalışanları ve tabiki aracımla kendi arabası gibi ugraşıp özen gösteren murat abime burdan da teşekkürlerimi sunuyorum
Elimiz boş gitmedik
ambalaj ve paketleme
işyerine ilk girişiyoğun rüzgar, yağmur ve azda olsa kar yağışından biraz pislendi yavrucak
![]()
selamlar
bugün biraz zaman ayırıp iç aksam plastıkler ve torpıdo onarım yenıleme ıslemlerıne basladım
butun plastık aksamların durumu pekte ıyı degıldı ozel boyasını aldım
daha oncede bu işlemleri başka clıo rs lere yapmıstım dayanıklılık ve goruntu olarak orjınali kadar ıyı oluyor
ilk aşama yapış yapış olmus torpıdodan baslıyorum cogu clio rs veya 1.6 sport kullanan arkadaslar bılır genelde torpıdo ve benzerı yerlerde kullanılan urunler zamanla yuzeye zarar verır
genel temizligini yaptıktan sonra keçe ile yuzeyı duzenledım sonrasında özel boyası ile boyayacagım
ılerleyen saatlerde dıger parcalarla bırlıkte sonucu paylaşıcam
temizlik öncesi
temizlik sonrası
![]()
Plastik parçaları boyadığınız boya ile ilgili detay verebilirmisiniz?
Bu kadar emek verip satmak dokunur sanırım insana, keşke satmak durumunda kalmasanız. Önceki aracın konusunuda sıkı takip ediyordum bununda takipçisiyim. Umarım satmak zorunda kalmazsınız, keyifle takip ediyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)