Yeni aracım Vectra b gt.
-Aldığım araç oturduğum semte yakın bi garajdaydı. Yağmurlu bir günde numaramı cama bırakmak için garaja girdiğimde sahibi teyze ile tanıştık, durumu anlattıktan sonra ' satarmısın ? ' dedim, satcak olursam ararım dıyıp konuyu kapattı. Arabayıda arastırdım tam ıstedıgım gıbıydı.
Bu arada 3 tane gt baktım içime sinmemişti. Başka araba arayıslarına gırdım artık, fakat yinede aklım ondaydı. Aradan bir ay sonra tekrar gittim ısrar edeyim diye. Nazik bir dille saolun yine kapıyı gösterip yol verdiEn sonda bi pazar yine yakın bi yerde gt baktım, anlaştık gibi oldu pazartesi buluşup baktırcakım.
Hadi dedim Eve dönerken son bi kez gideyim de yalvarayım bi güzel . Yarım saat dil döküp fiyat teklifimi de sunduktan sonra sonunda....
Kısaca hemen arabadan bahsedeyim. 98 model sıfırdan denizli arabası olup 3 kez el değiştirmiş plaka aynı. Km 250 binde komple boyalı. 220 binde motor yapıldığı için km yi pek sorun etmedim. Motor normal vectra b ve 95 sonrası astra gsi da olan x20xev , Gt ler de extra fabrıkanın koyduğu ırmscher egzantirikler, 4-2-1 monifold, yazılım ve f23 sanzıman mevcut. Kasa olarak yine komple ırmscher ekler, 16 jant ve spor süspansiyon var. Recora koltuk vs diyip cok fazla uzatmıyım Çektiğim ilk fotodan başlayayım![]()
![]()
Kendi yuvasında daha huzurlu![]()
Evde boş oldukça başladım sabahın köründe garaja inmeye. Yol bilgisayarının ışığı yetersizdi. Patlak ampülleri değiştirip temizledim. Elimde olan amper ve voltmetreyi montajladım. Amerıkan park ve app lerı hallettım.
Arabanın dışında yapılcak işler vardı fakat öncelikli komple bakıma soktum. Motor şanzıman fren yağları ve filtreler değişti. Motor ve yürüyendeki eksikler hortumlar vs değişti, giderildi. Lpg regülatörü tamır takımı ve bakımları yapıldı. Eksantirik ve krank sensörleri değiştirildi.
Aracın arkası çok boş duruyordu. . Remus kazan Irmscher orjınal egsoz ve yazılar ile tamm oldu.
Araba yolda suyu boşalttı. Blok tapalarından kacırmış bunada şükür dedik
Dışına pasta cila boya koruma ve iç temizliği yaptım. Tampon ayarlarından sonra farları makyajsız fara cevırmeyı dusunuyorum. Bide belki önlere coıl takabılırımVakıt ayıran herkese tesekkuurler Masallah demeyı unutmayın
guncel fotolar;
![]()