Öncelikle hayırlı olsun aracınız, rengi çok güzel maşallah. Ön lip haricinde yapılanlar gayet güzel olmuş. Bana sorarsanız yapılacak ufak tefek detaylar ile çok kaliteli bir hale dönebilir üzerindeki malzemeler
+Piano black orjinal cupra lip
+Ön panjur ve tamponun orta kısmını piano black kaplama
+Arka tampondaki mat siyah kısmı piano black boyama
+App plaka
bu saydıklarımı yaparsanız emin olun aracınız çok daha güzel olur. Bu arada eibach yayların kullanımı nasıl? Sekme vurma yapıyor mu? Orjinal haline göre konforda ve yol tutuşunda bir + oldu mu? Biraz uzun oldu sanırım yorumum, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin![]()
Öncelikle teşekürler aklımdakılerı yazmıssınız dıyebılırımapp plaka haftaya melıhten alıcam , lipi flan taktırdıgım yerde aynısını soledı pıyano blackte en kısa zamanda dedıgınız yerlerı yaptırıcam cok guzel duracagını dusunuyorum bende
Eibach yuzde yuz fark ettı dıyebılırım kendı yayları ınanılmaz sert geldı bana araç yaydan sora rahatladı ve esnemeye basladı konfor tamamen arttı mutlaka tavsıye edebılecegım bır urun , dusurmek ıstemıosanız bıle taktırın derım 3.5 luk eıbahla orjınal yayı aynı zaten , tekrardan teşekür ederim yorumunuz ıcın
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)