Allah kolaylık versin zor ama güzel bir araç çıkacak ortaya maşallah şimdiden.
merhaba bmwpassion dan hatırladım nick ve avatarı görünceşu an eksik neler var, ne yapmayı planlıyosun klima vs bende bi bakayım yurtdışı bağlantılarıma belki bişeyler denk getirebilirim uygun fiyatlı bişeyler... hacim olarak büyük parça sıkıntı çıkartabiliyor yalnız onu da belirteyim
![]()
Merhaba aracınız hayırlı uğurlu olsun ağız tadıyla yapıp binersiniz inşallahyurtdışı vs kovalamanıza hiçbir suretle gerek yok tabi İstanbul'da vs öpülmemize de. parça ihtiyaçlarınızı rahatlıkla temin etmenize yardımcı olurum pm yoluyla iletişime geçmenizle detaylıca konuşabiliriz, atla deve değil yani
![]()
Ben olsam biraz toprlar yolda kalmayacak hale sokar Batum'a filan gidip tamamen toparlayıp dönerdim..
özel bir araç 4 matic olması süper Sağ ön çamurluktaki ızgaraya hastayım zaten...
Allah yardımcınız olsun bitince çok iyi olacağına eminim..
Asıl sancı uyandığında..
maşallah![]()
Sertac araba gerek dis gorunum gerek motor buyuk potansiyele sahip 4matic olmasi ayri guzel problemsizse. Acip ilanlara baktirdi hatta. Umarim diledigin gibi toplarsin keyifle bin.
Mercedes olayına hakim değilim ama aklıma geldi. Hazır böyle nadide bi araç denk gelmişken, eksik ve eskimiş parçaları temin ettikten sonra komple soyup şöyle sağlam bi temizlik vb. yapıp, ondan sonra tekrar ayağa kaldırmayı düşünüyor musunuz?
Sonucu çok merak ediyorum.
Özellikle by pass vanasına bittim ya istenildiği zaman rwd istenildiği zaman awd olması çok farklı bir şey
Maşallah diyelim nazar gelmesin...
Tebrik ederim güzel proje
EVOLUTION X
Merhaba. Ben buralara geleli biraz zaman oldu ilk okuduğum konulardan birisi bu olmuştu. Dün bizim arabaların altında ne var ne yok baktıralım dedik rot balanscıya gittik. Şans bu ya bu projeyle karşılaştık.
Aracı şuan toplatan abi 40-45 yaşlarında 24.000TL ye aldığını ve 15.000TL masraf ettiğini söylüyor. İlk topladığı araçmış son arabası olacağını ve satmayacağını söylüyor.
![]()
Konu HasanCanYazici tarafından (13-12-2016 Saat 09:35 ) değiştirilmiştir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)