User Tag List

5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Aslan parçası aslaaan Elantra II :)

Emirhancakir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Aslan parçası aslaaan Elantra II :)

Merhaba arkadaşlar. Aracım beni aldığımdan beri çok üzdü. Kendi fiyatı kadar masraf yaptırdı nerdeyse. Hala da sağolsun bu yoklukta yaptırıyor ama olsun ne yapalım elde olam bu ve sevmeye de çok sevdim keratayı En son yatak vuruyor denildi. Bakalım yaptırcak durum yok. 17 bine geldi fiyatı aracın ama satarsam bu haliyle kaça satabilirim bilmiyorum.

fuatozkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güle güle binin bizim dairede abimiz aldı gümrükten çıkma araç kitap gibi canlı gördüm çok düzgün Lantra diye geçiyor bunlar diye biliyorum.
    -_-_-_-

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet Lantra olarak geçiyor Amerikan üretim bunlar gümrükten gelmeymiş bu stationlar görmek isterim o aracı bir gün çok aşırı konforlu. Bir gün binin ve kullanın anlayacaksınız 2016 model bir araçta bile yok konforu.

İzzet Göçmen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu kadar arıza acmasına ragmen neden satmadınız acaba ? Ben söve söve satrdım sanırım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet zaten her gün sövüyorum orası ayrı mesele zaten Arızalı şekilde satamayacağım için satamadım açıkcası. Bugün bobini yaptırdım diyelim eve gidiyorum benzin pompası arızalanıyor misal Araç sanki dalga geçiyor benimle. Sağlamlığına sözüm yok, çok sağlam ve duruşu çok iyi. Konforuna zaten gerçekten diyecek yok. 2016 model Şirket aracı clio da bile her yerim ağrıyor yoruyor. Gram yorulmuyorum, arabayı kullanırken tabiri caizse resmen yatıyorum. Kullanıp kullanmadığım belli değil. Ya adamlar öyle bir tasarlamış ki kolunu kolcağa koy yan yatarak otur bi elini de camdan dışarı çıkart yani. Arada sırada dokun direksiyona yolda tutmak için yeterli. Harbiden çok aşırı konforlu ya anlatamam yani Motor yaptırıp binsem mi (daha yatak mı fincan arızası mı belli bile değil kimse anlamıyor hepsi farklı konuşuyor konusunu açtım genel bölümüne yardımcı olabilirsiniz) yoksa direk satsam mı bu haliyle bilmiyorum. Çünkü ciddi bir rakam masraf yaptım araca ve travesine kadar komple sıfır yürüyeni lastikler salıncaklar rotlar akslar vs.. her gün biri dağıldı yaptırdım. Sizce ne yapmalıyım arkadaşlar? Aile geniş, araba da çok konforlu ve görünüşü gayet güzel hoşuma gieiyor ama 1.6ies honda almak da istiyorum 7-8 ay borçları bitieip kredi çekip. Ne yapsam bilemiyorum arkadaşlar sizce ne yapmalıyım?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler