Zamanı gelmiş.. Konu açmamışım onu fark ettim
1999 model ilk 6 ay çıkışlı orjinalinden alp beyazı olan aracım..
Sunroof-Elektrikli ayna-ABS donanımı
Donanımı yok ama bir o kadarda hissetirmez olmadığını..
Airbag yerinde olan Momo top power direksiyonu(airbagt olsada taktırtır kendini)
Yolcu tarafındaki Rallye orjinal torpido parçası ise diğer tarafı Güzelleştiriyor örneğin..
Klima olsada sökerdim diyenlerden değilim.. Hafif vs tamam ama bazen gerekiyor..
Gerçi klima fanını bağlayıp aracı daha kısa sürede soğutmak gibi bişi yaptık tamamen yok diyemem![]()
Dış görünüşünde ezelden beridir olan(paşaoğlu zamanından) alt ızgaraları iptal olan ve 306 gti tampon ızgarasına benzetilmiş tampon var.. Valla açıkçası beğeniyorum.. Yine önceden yapılmış(2000-2001 yıllarında) logo iptalleri..
206 cc jantını ise çoğu kimse beğenirken ben compomative eksikliği yaşıyorum..
İçinde Göki den çıkan deri koltuklar var şuan.. Yazın sıkıntı olur biliyorum ama en azından farklı bir hava katıo.. Direksiyon paneli ve gösterge çevresini flock kaplatan Erel arkadaşımıza da teşekkür ediyorum
Sağında solunda çizik vs vardı.. Sol arka çamurluğa Doblo tıklamıştı dayanamadım boyattım.. Füme yaptırıcaktım aslında... Niyetim oydu ya da imola red ama kısmet Audi beyazına oldu..Pişman değilim.. Özel yaptırdığım metalik ve ekstra vernikli beyaz..
Artık ben değilde boyadan önce boyadan sonra fotoğraflarıyla konuşalım..
2003 yılında tanışmıştık ilk..
2008 yılından beri beraberiz.. İşte Arkadaşların tabiriyle D... Y...![]()
Kimi zaman geldi Porsche 911 turbo ya kafa çıkardık
Kimi zaman sadece dışımı yıkama dedi tamamen iç temizliğe girdik İzolasyon yaptık..
Arkadan da tatlıydık Ledli stoplarımız varken
Arada angel farlarımızda vardı ama yolları pek aydınlatamadık dandik taiwan mercekle
Leylek dediler ilk zamanlar ve biraz bastıkTabi 1 günlüğüne oldu kullanamadım şimdi orta karar..
Sonra orjinal farlarla biraz oynayıp o meşur laguna tampon alt parçasını taktık..
Boyaya girelim toparlanalım dedik.. Bu fotodan 1 gün sonra Araç boyaya girdi..
![]()