Maşallah aracın çok iyi duruyor emekler boşa gitmemiş![]()
ula bi saplayamadan yükliceksin arabayı korkma bu kadarMaşallah nazar değmesin logoları koy çiçek olur
![]()
aaa sefa sensiiinnbmw alacaktın harbiden sen.bana pm atmıştın.. bak nasıl çıkmış aklımdan.. yap kanka değişiklik. bmw den yana kullan değişikliği ama. şiddetle tavsiye ederim.
![]()
*On3r*
Saol yiğit![]()
Ahaha kanka sen sök ben özgün ve alp2 yu bindiririm aynı olur hahaha![]()
Hakkaten he paso beraberiz bi tane yok la ?![]()
AynenSanada hayırlı uğurlu olsun tekrardan
Ara ara paslaşalım bilgi vs
![]()
Her türlü bmw ci olucam e36 m3 mü olur e36 3.20 mi bilemem ama![]()
Sefa maşallah, kazasız belasız kullan.
Sadece armasız olmasını beğenmiyorum ben 106'ları, onun dışında mis![]()
çok saol valla. tamam tabiki her zmn kardeşim.. istedğin zaman yaz bana. önce 3.20 al derm.sonra m3. bende bidahaki yaza m3 düşünüyorum .yine e36kısmetse tabi.. ama 106 içimde biyerlerde hala. kazasız belasız kulanalım inşallah..görüşürs yine..
*On3r*
Amin aminNede olsa beyaz kardeşliği
Çok saol
Hadi edelimSaol kanka iyi dileklerin için..
Ya o suç tamamen yekta'nınEski duruyor logolular çevirmeyelim dedi çevirmedik hahahah
![]()
Doğru söylüosunBakalım kısmet.. Bi adım attın sen ben daha yerimdeyim atarsam bir kere gerisi gelir
![]()
Masallah Sefa Allah kazasız belasız bınmek nasip etsin .arabasına okadar deger veriyorki IKEA nın kapalı otoparkını kapatmıs dusunun
![]()
Ahahahbi gün çektiricekler varya sen dedin tırsıyorum ahaha
Stock mtock anlamam Kardeşşşş.. Zaplarım.. Sen bana cila geç ben seni geçmicem sözTarık'la hardcore denemesi yaparım sana da çektirme zevkini veririm haha
Yavrim saolasın.. Yürümesede dedinde orda bir köy var uzakta geldi aklıma.. COming soon..
Logo şart diyen herkes 10 lira koysa sıfır kaput almıştık yalnız![]()
yok sefa beyaza boyamam ben rengimi seviyorum![]()
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
MASALLAH sefacm benim,yatak arkadasim can yoldasim,hehehehmasallahlan kazasiz belasiz kullan
![]()
- K -
________
Dr.Ecu
maşallah aracınıza, beyaz 106 bi nimet, ama füme olsaydı tek olurdu![]()
birde son foto nerede çekildi acaba??
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)