YENİ FOTOĞRAFLAR YÜKLENDİ
2.5 Sene önce C3'le kaza yapıp pert olduktan sonra vedalaştık ve yine dizel ama daha konforlu, oturaklı bi araç alıp stock binmeye karar verdim. C3 de yaşadığım elektronik arızalardan dolayı büyük konuşmuştum bi daha Fransız araba almam diyeama araba arama sürecinde içime sinecek bi araba bulamadığım için ve çok bunaldığım için ne olduğunu anlamadan sevdiğim bi abimden hiç aklımda yokken yıllarca kahrımızı çeken 307'yi almış bulundum. Bugune kadar aldığım arabalarımın içinde en memnun kaldığım araç 307 oldu. C3 de yaşadığım elektronik problemleri bunda da yaşamam inşallah diye çok korkarak aldım açıkcası, bugune kadar beni elektronik arıza olarak üzmese de aldıktan 8 ay sonra istanbula giderken Bolu otobanında blok çatlatması bi miktar üzülmeme yetti
Sandık motor alıp yola devam dedik, şuan da sorunsuz bi şekilde biniyorum Allah'a şükür. Ama gel zaman git zaman gerek çevre faktörleri falan derken 307'nin yanına kafam rahat oynayabileceğim, kıyabileceğim
bi araç almaya karar verdim ve EJ9 civic mi palio mu polo mu derken fiestayı aldım. 2006 model MK 6.5 van olarak geçiyor. 1.4 TDCI ekonomi bakanı
Ufak tefek vakit ve nakit oldukça bişeyler yapmaya başladık bakalım
Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.
Aracı aldığım ilk hali
Sonra şans eseri VOLK RE30 replika jantlar denk geldi ve hemen aldım. Jantları aldığımda polisajlı saçma sapan bi rengi vardı, takmadan önce hemen iş yerinde gunmetal a boyadım jantları. Jantları aldığımda üzerinde 225-45-17 lastikler vardı, fiesta bi anda off-road mode oldu![]()
15 bbs leri söküp 225-45-17 jant lastik takınca 75hp olan arabamda bi anda 50hplik düşüş yaşadıkve hemen ertesi gün 205-40-17 lastiğimizi takıp yaklaşık 3cm daha bastık.
Bu haliyle yaklaşık 2 ay bindikten sonra jantları acele tam zımpara yapmadan boyadığım için boyası atmaya başlamıştı.
Jantların boyasının atması vesilesiyle uzun zamandır yeşile boyamayı istiyodum, yaklaşık 4 saat süren bi boya operasyonu ile yeşil jantlı halimiz
Yeşil volk'larımızı da yaklaşık 20 gün önce sattım, idareten 2013 fiesta titanium jantlarımızı taktık. Aldığımda kaput, tampon ve çamurlukta ufak tefek ezikler ve boya atması vardı. 4 günlük bi sanayi sürecinden sonra sıkıntılı parçalarımız düzeltildi ve boyandı. Bu da son halimiz;
Şuan ilk sırada jant işini çözücem. Enkei rpf01 veya volk te37 var aklımda. Yakın zamanda jant meselesini de halledicem. Yeni jantları aldıktan sonra 2-3 cm daha basmayı planlıyorum aracı. Ardından da st ön arka tampon almayı planlıyorum. Gelişmeler oldukça burdan paylaşıcam.
Bu rahmetli C3
Bu da emektar 307'miz
![]()