İlk arabamı dizel alınca, ve kendisinden ayrılmam gerekince yine bir dizel arayışına girdim.
İlk arabamda dp paşaoğlu yazılım olmasına rağmen bana yavaş geliyordu. Bu seferki biraz daha hızlı olmalıydı.
Çok uzun bir süre corsa dti aradım. 2-3 arabaya bakmaya gittim, sonuç olarak hepsi leş kmler 500binden inme yağ eksilten arabalar çıktı. Bu süreçte Berkay Aydın'ın da kafasını ütülemek suretiyle araç arayışına devam ettik. Kafama koymuş hızlı dizel corsa alacaktım.
Bir sürü araç baktım hepsi bana göre kusurluydu.
Sonunda kafam attı gittim 1.6tdi polo aldım. Sonuç olarak buda yapılınca en az corsa kadar hızlı olabiliyor.
Biraz karışık oldu fotoğraflar farkındayım, aldığımın ertesi günü Bostancı Vw tech'de bakımlarını yaptırdım
Bütün filtreler, bütün sıvılar, triger(set halinde devirdaim antifriz vs), ön takım, frenler (disk+balata) değişti.
Jant kapaklarını noterden çıkınca bagaja attım,hiçte takmadım.
Eh ***** ağır ve külfetli bir bakım yaptırınca bütçe biraz göçtüğünden görsele pek odaklanamadım.
Detaylı iç dış temizlik yaptırdum.
Oem navigasyonlu radyo aldım.
Birgün otururken araba fazla orjinal duruyor diyip arkadaşımın gazına gelip jantları boyattım. En azından jant alana kadar idare eder dedim. Renk radikal oldu biraz![]()
Jant olarak 17 inç durban düşünüyordum. Tam almaya gittim bi kaldırayım dedim,demez olaydım gülle gibi bişey çıktı bu sebeple durbandan vazgeçtim. Eh madem hafif jant arıyoruz bizde son zamanlarda moda olan hafif audi jantlarından takalım dedik( tek parmak ile rahatça kaldırabiliyorum oldukça hafif) Gittik aldık tabi lastik alamadım henüz, 2 haftaya lastik alır takarım jantları.
Henüz yapacaklarım var
-App yaptırdım ama takmadım tamponlar boyansın sonra takıcam
-Coilover
-Downpipe
-yazılım