Abi güzel günlerde kullanmak nasip olsun T serisinin her kasası insana ayrı bir zevk veriyor.Ticari gibi hissettirmiyor.
Abi güzel günlerde kullanmak nasip olsun T serisinin her kasası insana ayrı bir zevk veriyor.Ticari gibi hissettirmiyor.
Eminim elinde daha güzel hallere gelecektir abi kesene bereket maşallah kazasız belasız.
BMW E90 320d LCI
Yan çerçeveler neden beyaz oldu. Orjinali mi öyleymiş.! Siyah daha güzel olur aslında. Aynalar iyi olmuş.
*On3r*
alt rengi sıyah yaparsan yada grı muhtesem olur parlak sıyah olayı bıtırır
www.honda-tech.com
Instagram: mutusgarage
Aracın doş boyasını değiştirmeyi düşünmüyorum. Ruhsatta kahverengi bej olarak geçiyor. Yeni muayne oldu zaten. Bu renk de görenler de çok beğeniyorlar. Ben genelde kendi elimden gelen şekil bişeyler yapmaya çalışıcam
Gavurların yapdığı gibi proje tadında olmaya başlamış çıtırdan hatta olmuş gibi detayları bekliyoruz (:
Batuhan YÜKSEL®
Hah sağol kardeşimşimdi kontraplak ve sunta sipharişi verdim bugün. Pazartesi alıp iç yanları ve iç altını kaplıycam. Mineflö malzemeyle kapatıcam. Maksadım çok uygun fiyatlara temiz ve kullanışlı yapmak.
Maşallah araca ufak tefek dokunuşlarla dahada güzel olmuş. Tamponları abi üst gövde rengine bej'e boyasan veya boyattırsan daha güzel durmaz mı?
"Minibüs basilacakmi acaba" diye takipteyim![]()
profsyoneller yüksek hacimli motor kullanır.acemilerse ufak motor.benim 1.3 dizel tercihim ise tamamen ekomnomik sebepler.
''eski E36 mın şasesi sızlasın''
Ertekin abi. Maaşallah araç güzel.
Bence hiç basmasıydı lipiydi girmeyin o işlere. Dıştan stock temiz. İçeride de 2 oda bir salon haftasonu kaçmalık kamp aracı yapmak daha hoş olur.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)