Kırmızı Leon almaya gidip vazgeçen kişi sayısı artması dileği ile maşallah kanka :)
Printable View
Kırmızı Leon almaya gidip vazgeçen kişi sayısı artması dileği ile maşallah kanka :)
Rengi çok güzelmiş siyah jantta ayrı bi hava katmış . Maşallah kazasız belasız :)
Normalde bu aracı hiç sevmiyorum ve hep beyaz yada kırmızısını görüyorum, gri olunca rengi bir hoş geldi :) maşAllah diyelim...
Sıfır kokusu gibi var mı ya? :D
Çiçek gibi oldu Berkom bu araç. Maşallah. :)
Vag iyidir öyle deme.. ;)
Hayırlı olsun geri görüş kamerasıyla ekranda ops görüntüsüde ekleyebilirsiniz
hayırlı olsun karşim :)
2000 li yılların grileri geri geldi ama çok daha hoş bir tonu var ve yeni arabalara yakışıyor. Güle güle kullanın. Maşallah :)
alınabilecek en güzel rengi almışsınız..bıktık beyazdan..siyahta kir toz vs..her detayı en iyi şekilde gösteren renk gümüştür bana göre..hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın inşallah.:)
Hayırlı olsun kardeşim, güle güle kullan :)
@westalim kardeşim logo ve kapı basamakları bu şekilde...
http://i227.photobucket.com/albums/d...y/logoarka.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/d...hy/logokap.jpg
ses sistemi bence çok başarılı. ciddi anlamda kaliteli ses ve etkili bir woofer mevcut. açıkçası beklentimin üzerinde diyebilirim.
Valla yaklaşık 2 senedir leon kullanıyorum, iri kıyım biriyseniz biçilmiş kaftan, kabindeki ferahlıgı sınıfındaki pek çok arabada bulamadım.
Maşallah güle güle kullanın.
Hayırlı olsun abi Maşallah bu sefer özel plaka yok galiba :)
hayırlı olsun :)
Beyaz dışında Leon görmek sevindirici. :) Güle güle kullanın.
Hayırlı olsun aracınız.
Estrella ve teknik gri şuan Leon'da en sevdiğim iki renk. (Kırmızı Leonum var:) fakat artık heryerdeler renkten soğuttular. )
Euroleague editionlar Seat Türkiye'nin eseri, tamamen Türkiye'nin isteği üzerine kombinasyon oluşturuldu ve sadece bize üretiliyor şuan.
Maşallah hayırlı uğurlu olsun bu paketi yakından showromda bende görmüşdüm herşey iyi hoş şu arka tampondaki siyah plastiği bir parlağa çeviremiyorlar
Hayırlı olsun güle güle kullanın, merak ettiğim bir paketti görmüş olduk.
Maşallah.Gri tercihi kesinlikle doğru olmuş.Kazasız belasız binin