Kırmızı Leon almaya gidip vazgeçen kişi sayısı artması dileği ile maşallah kanka![]()
Normalde bu aracı hiç sevmiyorum ve hep beyaz yada kırmızısını görüyorum, gri olunca rengi bir hoş geldimaşAllah diyelim...
Hayırlı olsun geri görüş kamerasıyla ekranda ops görüntüsüde ekleyebilirsiniz
2000 li yılların grileri geri geldi ama çok daha hoş bir tonu var ve yeni arabalara yakışıyor. Güle güle kullanın. Maşallah![]()
-2006 Kia Cerato 1.5 Crdi-
alınabilecek en güzel rengi almışsınız..bıktık beyazdan..siyahta kir toz vs..her detayı en iyi şekilde gösteren renk gümüştür bana göre..hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın inşallah.![]()
2000 A3 8L
Hayırlı olsun kardeşim, güle güle kullan![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
@westalim kardeşim logo ve kapı basamakları bu şekilde...
ses sistemi bence çok başarılı. ciddi anlamda kaliteli ses ve etkili bir woofer mevcut. açıkçası beklentimin üzerinde diyebilirim.
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
Valla yaklaşık 2 senedir leon kullanıyorum, iri kıyım biriyseniz biçilmiş kaftan, kabindeki ferahlıgı sınıfındaki pek çok arabada bulamadım.
Maşallah güle güle kullanın.
Tango-1 never dies.
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
hayırlı olsun![]()
Hayırlı olsun aracınız.
Estrella ve teknik gri şuan Leon'da en sevdiğim iki renk. (Kırmızı Leonum varfakat artık heryerdeler renkten soğuttular. )
Euroleague editionlar Seat Türkiye'nin eseri, tamamen Türkiye'nin isteği üzerine kombinasyon oluşturuldu ve sadece bize üretiliyor şuan.
Maşallah hayırlı uğurlu olsun bu paketi yakından showromda bende görmüşdüm herşey iyi hoş şu arka tampondaki siyah plastiği bir parlağa çeviremiyorlar
Batuhan YÜKSEL®
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)