Yeni pabuçlar hayırlı olsun . Herkonun iyi müşterilerindensiniz heralde![]()
Boyacılara paranla iş yaptıramıyosun malesef aracın üzerinde boya yaptırmak zor geliyo adamlara. Jant konusunda en güzeli ilk brock lardı bence 18 çok büyük duruyo e36 nın altında.
vazgeçemiyorum herkodanticari ilişkiden cok bi dostlugumuz var,işim olmasada sık sık gidiyorum,tesekkur ederim
3-4 gün önce headers la son susturucu arasınıda komple 51lik boru ve daha spor bir susturucu ile yeniledim,ses daha keyifli oldu ama bi altı silindir tadı olmayacak sanırım hicbir zaman
valla bakalım pazartesi tekrar ustaya bırakıcam arabayı daha önceden eksik kalan isleri tamamlıcaz,insallah istedigim gibi cıkar bu sefer.
brocklar cok guzeldi ama 215/40/r17 lastik beni mahvediyordu,18'' lerde boyle denk geldi diyelim![]()
Brocklar emin ellerde![]()
Form > Function
her sayfada yenı bı pabuc takmıssın (: ama bence ılk olan daha hos duruyordu.. diğerleri sade kalmıs.. Maasallah renge bayıldım..
Some Body Stop Me !
Jantlar çok güzel olmuş.. Artık bu arabalarda ne kadar orjinal o kadar güzel geliyo benim gözüme. Sinyaller stoplar da orjinale donerse çok temiz duracaktır araba.
Maşallah,yani illa ***** siteyi açtıracaksın bize![]()
Ses konusunu bende merak ettim 98 sedan 318is var bende de. Merak ettim 328 son ile nasıl bir ses aldığınızı. Videosu var mıdır ?
Kaça verdiniz, özel değilse?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)