Masallah. Arac guzel sahibi zevkli olunca sonuc boyle oluyor. On tampon lipsiz cok ince duruyor ama eksik gibi.
Printable View
Masallah. Arac guzel sahibi zevkli olunca sonuc boyle oluyor. On tampon lipsiz cok ince duruyor ama eksik gibi.
janlar takılana kadar gözlerim yandı ama sonrası muhteşem olmuş egzozu çift çıkış yapsanız daha hoş durur sanki
Bayılıyorum Station'a Maaşallah!
Masallah seçimleriniz yerinde ve uyumlu olmuş. Kazasız sürüşler dilerim ;)
285 25 20 , (0216) :)
Abi hayırlı olsun, farkını ortaya koymuşsun yine :)
Ilk başta çok çirkin geldi gözüme ancak şuanki rengi ve basıklığıyla epey güzel olmuş
Jant konusuna çözüm bende
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net...74&oe=58C458E5
kaderi değişmiş resmen
maşallah böyle wagonlar görmek çok güzel ilk hali son hali uçurum resmen.
iyi sürüşler. renk seçimi çok güzel.
maşallah renk çok güzel..jant sonrası nasıl olacak çok merak ediyorum..ben olsam 6 kollu şu 350zlerin taktığı meşhur bi jant var onu takardım :)
Instagramdan takip ediyorum cok guzel oldu araciniz :) Spoiler icinde fotograftaki yakisir ustune :)
Bizim millet anlamaz bu modellerden. Ama benim en çok sevdiğim modeldir touring:o:o:o:o
Güzelce bir NBT bağlayın. Bir ///M direksiyon (Mümkünse cruiselü) mis gibi olur. Kazasız belasız hocam.
masallah kazasiz belasiz iyi gunlerde kullanin aracinizi rengi cok hos olmus. yanliz dikkatimi bi sey cekti yeni tampon takilip kaplama yapildiktan sonra tamponun sol kosesinin camurlukla birlestigi yer tam oturmamis gibi gorunuor. yoksa resimde mi oyle cikmis?
Maşallah bu jantlarla lastikler güzel bi parlamış şekilde foto isteriz :) Kazasız belasız
Maşallah...
Tek bir soru neden bu renk?
zevkli adamın aracı başka olurmuş.araç mükemmel renk seçimi harika pembeyi gördüm hass dedim ama sonrasında kalbimden vuruldum.güzel bi jantla çok iyi olur.maşallah kazasız belasız