Bbs fı rs sanırım genelde m4 e takılan o jant takılmalı.
M performance lip carbon olabilir renkle çok güzel olur
Güzel bi difizör sağa tek sola tek akrapoviç egzoz ucu.
Nbt m direksiyonla noktalardım ben olsam.
Kazasız belasız kullanmanız dileğimle.
Printable View
Bbs fı rs sanırım genelde m4 e takılan o jant takılmalı.
M performance lip carbon olabilir renkle çok güzel olur
Güzel bi difizör sağa tek sola tek akrapoviç egzoz ucu.
Nbt m direksiyonla noktalardım ben olsam.
Kazasız belasız kullanmanız dileğimle.
Maşallah, kazasız belasız... Çok güzel olmuş araç..
http://i61.tinypic.com/hs03ma.jpg
tampon lipte gelse yüksek kalacaktır diye düşünüyorum linkteki getirtilebilirse yada varsa tam different olursunuz :D
yaz için olacak jantları 4 gözle bekliyorum bence çok kollu ve et leri fazla olmalı
renk konusunda zaten nardo yazmıştım nokta olmuş ellerine sağlık ekibinde
aynalara kapak gelebilir f80 tip zaten sipariş verirseniz boyasız gelir onlarda kaplatılabilir kamuflaşa
tekrar maşallah...
hayırlı olsun alturda hergün görüyodum diyordum bu arabanın bizde ne işi var diye güzel yere gitmiş renk değişikliği m paket olayından sonra efsane olmuş
Gerçekten cok hoş bir wagon. Boyle araçların Turkiyede oldugunu bilmek sevindirici bir sey. Devamini dilerim ..
Abi hayran kaldım zevkine. Dokunuşlar tam yerinde olmuş. Kazasız belasız sürüşler diliyorum. Etrafta birbirinin aynısı araçları görmekten gözlerimiz kanar oldu. Bu konu iyi geldi :)
Maşaallah bro Allah kaza bela vermesin :) Tam senlik araba. Getir bi ara dükkana özlettin kendini :)
Teşekkür ederim.
Bizdeeskide Kartal ve Toros la oluşan sw kültürü yereini doblo ya bıraktı. Neyazıkki bir türlüde geri gelemedi. Güzel dilekleriniz için teşekkürler.
Eywallah kardeşim. Öne tampon siyahken hakkaten çok kötüydü detayları belli değildi. Renk açılınca bişeye benzedi. Lipten sonra daha da adam olacak inşallah.
Teşekkürler.
Teşekkür ederim. Üzülecek birşey yok, ufaklık ne renk isterse onu yaptık. İlerde fikri değişirse tekrar değiştiririz.
Teşekkür ederim.
Eywallah kardeşim. Valla bende tam çözdüm sayılmaz. Şimdilik çok vahim olan şeyleri hallettim zaman buldukça detaylarıyla ilgilenicem inşallah.
Teşekkür ederim. Yaza kadar yavaş yavaş toparlıyoruz.
Güzel dilekleriniz için teşekkürler.
Aracı gördüğünüz yerde oturuyorum zaten. :) Keza aynı renkte aynı kasada başka araç şimdilik yok.
Teşekkür ederim.
Eywallah bro, sevgiler bizden.
Sağlam jantçımız varda kanka telefon numarası gibi lastik ebadı veriyo, oda benim işime gelmiyo :)
Kanka o ebatta o yanak uzmez :)
Teşekkürler. Seçene kadar çok kararsız kaldım ama sonuç güzel oldu.
Çok teşekkür ederim.
Eywallah brom, bu 6. araba hala çekecez :)
Teşekkür ederim.
Eywallah Ali kaptan, japonlara küstük alamancı olduk.
Amin cümlemize inşallah.
[QUOTE=Dragger;8232849]Maşallah kardeşim, yine bir efsane doğuyor. :)
Eywallah hemşo :)
Difüzör işini araştırıyorum. Custom yapanlar garip rakamlar istiyor. Bide o işe bulaşıcam sanırım :)
Teşekkür ederim. Yaza güzel bir jatnla devam edicez inşallah.
Teşekkür ederim. Elimizden geldiğince bişeyler yapmaya çalışıyoruz.
Eywallah kardeşim. Satmadın gti ı bak neler aldık :P Siyah arabayla uğraşılmıyo gerçekten. Hergün yıkamayada can dayanmaz.
Teşekkürler. Jatnlar lens zaten :)
Eywallah kardeşim saolasın.
Bakmaya gittiğim adam gibi adam ondan güzel oldu kanka :)
Teşekkür ederim. O tutulmuyo diil tutunmuyodur :)
Teşekkür ederim.
Eywallah kardeşim çok teşekkürler. 351 m double spoke çok güzel gerçekten. Kış seti için aradım ama orj jant rakamları çok şaşırtıcı olmaya başladı. 16.000 tl ye 2.el set var mesela :)
F31 yapılan her işlemi ortaya koyan, fiyat performans çizgisinde en üst sıradaki araçlardan birisi. güle güle kullanın
Şu araçtan sonra wagonlara baktım :D Güzel olmuş araç detay kısmında biraz eksik var ama zamanla düzelir sizde bu zevk olduktan sonra :) Hayırlı olsun, keyifli sürüşler.
maşallah yapılan her işlem çok güzel, kw hakkında bilgi verirmisiniz v1? v2? birde ne kadara mal oldu ? özelden yazabilirsiniz.
Maşallah sw candır. Dizel olması kesinlikle bi ayrıcalık. Jant ve basıklık olayi çözecektir:))
Çok güzel duruyor maşallah abi sw ayrı bir güzel
Renk şahane olmuş ve kamuflaj kaplama detayları çok hoş olmuş, jant seçiminiz ne olacak çok merak ediyorum açıkçası :) Kazasız belasız iyi günlerde kullanın :)
Maşallah nokta atış olmuş. Kazasız belasız.
Maşallah. Vagon olması ve rengi noktalamış olayı. Jant konusunda herkes aynı fikirde sanırım. :)
maşallah mükemmel araç, arka difüzör ve iddialı bir jantla mükemmel olur.
kamuflaj folyo da güzel bir detay olmuş