abi cebine emeğine sağlık naçizane tavsiyem farlar filmliyse yok abi değilse karartılmamış far daha güzel olacak
abi cebine emeğine sağlık naçizane tavsiyem farlar filmliyse yok abi değilse karartılmamış far daha güzel olacak
Alıntı oxygen Nickli Üyeden Alıntı;
"yanındaki avukat demiyor mu göte mukayyet ol 200 erkek okuyor konuyu, ortalama 14 cm den 28 mt yapar diye?"
Masallah allah kaza bela vermesin renk secimi cok guzel olmus iyiki yesil olmamisarabanin asil yanini ortaya cikarmis spacer one 1.5 arkaya 2 bi sorun yaratmaz diye dusunuyorum sari kaliper guzel duruyor siyah jantla evet ama aracin rengine asil goruntusune sari bozmus cok siritir gibi
![]()
R8 jantları çok beğenerek aldım ve hemen piano black boyattım, oem jantlar bende kalacak onları gun metal yapacagım. Aracı teslim aldığımda bitmiş haline ait fotograf ekleyeceğim o zaman jantlar daha net görünecek sanırım. Bijon ölçüleri sıkıntılı mk1 kasaların bu yüzden jant olarak çok alternatif yok.
Öncelikle teşekkür ederim
Spacer uygulamasını yapacağız. Aslında arabanın ruhunu yansıtıyor sarı kaliperler bu araba görüntü itibari ile sevimli ama aynı zamanda epey yırtıcıbiraz kullanımdan sonra sarı renk biraz daha solacak ve sırıtmadan araya renk katmış olacak diye düşünüyorum. Baktık olmadı sırıttı o zaman renk değişikliği yaparız
![]()
Masallah guzek gidiyor bence kaliper ugruna S3 jantlarindan vazgecmeyin derim hem guce gore dayaniklilik acisindan hemde goruntu acisindan cok daha iyi![]()
Bu araba kesinlikle oz , enkei veya en azından orjinal bbs jantı hakediyor kesinlikle. Uygulamalar çok güzel olmuş , iyi günlerde kullanın.
@Dragger Yavuz abi o konuya bi çözüm bulabilir![]()
bakalım proje devam edecek 1 yıl boyunca fırsat buldukça eklemeler yapacağım. Şimdilik spacer işi ön planda, red eagle yay veya coilover, varex belki, yazlık lastiklerle birlikte jant büyütebilirim oz dan birşey bulursak. Tabi biraz vakit alacak bu ara masrafı çok oldu
)
En düşük 2007 model cıkıyor onlarında ağır hasar kayıtlıları 65-70lira.. Eli ayağı düzgün derken 90ı buluyor. Sizin kasadakilerde bulamadım malesef otomatik hiç.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)